Lille dreng med kræft trodsede alle odds

Generelle nyheder

05/12/2022

Foto: Facebook @ChrisWaite
Foto: Facebook @ChrisWaite

Skrevet af Emil B.

En dag, mens Albies forældre klædte deres 21 måneder gamle dreng på, så de pludselig, at hans arm var meget hævet. Derfor tog de ham straks til hospitalet, hvor de blev mødt af en frygtelig nyhed. Men deres barn slog alle lægerne forudsigelser

Den hjerteskærende nyhed

Leanne og Chris Waite boede hos deres svigerforældre i Fairford i England. I 2021 opdagede parret det, der ville ændre deres liv.

Det var ellers en helt almindelig dag, hvor parret skulle klæde deres dreng på. Men denne gang havde han stærke smerter, og de tog på besøg på hospitalet for at finde ud af, hvorfor deres dreng havde smerterne.

Først sagde lægerne, at det var noget forbigående, men et par uger senere opdagede de en knude på hans kraveben. Og da de tog tilbage til hospitalet fik de så den forfærdelige nyhed: deres dreng havde rhabdoid tumor.

Deres livs julegave

Sammen med diagnosen fik de også en trist nyhed: deres søn fik en forventet levetid på et halvt til et helt år.

Derfor gik de straks i gang med behandlingen. Han tilbragte meget tid på hospitalerne i London og Storbritannien. De fik de deres søn opereret for at fjerne en del af tumoren. Derefter gennemgik han også strålebehandling, kemoterapi og fysioterapibehandlinger.

Moren fortæller, at hendes søn var komplet udmattet det meste af tiden og intet energi havde til at lege og være dreng.

Endelig, efter at have kæmpet i et helt år, fik de to dage før juleaften fik så den overraskende nyhed: deres søn blev erklæret kræftfri.

Det var en kæmpe lettelse for familien, der havde kæmpet i et helt år: "Jeg kan ikke engang forklare chokket ved at finde ud af Albies kræftsygdom. Vi troede, han havde en syg arm, og vi fik konstateret kræft. Det var så svært, men på en anden måde kom vi igennem det som familie."