Kvinde fødte på motorvejen: Det var som et computerspil

Generelle nyheder

23/9/23 | 10:07

Foto: Annabella Rita
Foto: Annabella Rita

Skrevet af Emil B.

En mor til tre gik i fødsel, mens hun var alene med sine to børn. Hun forklarede, hvordan det føltes som et computerspil, da hun måtte føde på motorvejen.

En mor havde ikke forventet at gå i fødsel, mens hun var alene med sine to børn og efter at have ringet efter en ambulance for at køre hende til hospitalet, blev hun informeret om, at ventetiden var lidt længere end normalt.

Annabella Rita, 29 år, endte med at føde en baby i ambulancen, lige da den trak over til nødsporet på motorvejen. Den trebørns mor har senere sagt, at oplevelsen var "som at være med i Grand Theft Auto" - et action-eventyrspil, der involverer kørsel i stjålne biler.

Moren kontaktede triage-afdelingen på Doncaster Royal Infirmary-hospitalet i South Yorks, så snart hun gik i fødsel, og en ambulance ankom til sidst for at tage hende til hospitalet. Men så snart ambulancen kørte ind på M18-motorvejen, fødte Annabella deres datter Abrianna.

Annabella fra Doncaster, South Yorks, sagde: "Jeg kom ind i ambulancen, og så snart vi ramte motorvejen, vidste jeg, at det ikke ville fungere - jeg var nødt til at presse. Ambulancen var stadig i bevægelse, og så stoppede den og foretog en nødstop på nødsporet, så snart babyen kom ud.

Og hun tilføjede: "Ambulancestolene er ikke behagelige, og jeg var fastspændt, følte mig klaustrofobisk og bevægede mig op og ned. Det var ikke sikkert, men vi havde ikke noget valg. Det var meget skræmmende, det var noget i retning af Grand Theft Auto –virkeligt."

Efter at have født den 23. august blev mor og datter kørt til Doncaster Royal Infirmary, hvor hun oprindeligt havde planlagt at føde. Heldigvis, på trods af den uventede måde, hun kom til verden på, havde Abrianna det helt fint. Den nyfødte, der vejede 6,8 pund, blev tjekket grundigt og udskrevet dagen efter.

Kilde: Mirror.co.uk.