William og Kate ignorerer Meghan Markles fødselsdag: Måske var der en god grund

Royalt

06/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

I går fejrede Meghan Markle sin fødselsdag. Men det britiske kongehus syntes ikke at bekymre sig om det: Hertuginde fik ingen lykønskninger fra sin mands familie.

I går fejrede Meghan Markle, hertuginde af Sussex, sin 42 års fødselsdag. Men der var noget anderledes ved den i år. Der var ingen lykønskninger fra det britiske kongehus, hverken offentligt eller privat.

Ifølge den britiske avis The Sun, kan årsagen til tavsheden være en tidligere forsømmelse af at lykønske på fødselsdage fra Meghan selv. Forfatter og ekspert udi de royale, Angela Levin, mener, at William og Kate har fået nok af Meghan og derfor bevidst ignorerer hendes fødselsdag.

Dronning Camilla har også en grund til at tie stille, da Meghan ikke offentligt anerkendte Camillas fødselsdag.

Meghan og hendes mand, prins Harry, blev set fejre fødselsdagen på en italiensk restaurant i nærheden af deres hjem i Montecito, Californien. Men der var ingen officielle lykønskninger fra den royale familie på sociale medier, hvilket ellers er normen i det britiske kongehus.

Forholdet mellem de britiske royale og Harry og Meghan, der nu bor i Californien, forbliver anspændt. Efter kroningen af kong Charles den 6. maj, har der ikke været kontakt mellem de to parter. I hvert fald ikke kontakt som offentligheden kender til.

Sidste år sendte de royale lykønskninger til Meghan, men dette års tavshed kan tyde på et endeligt brud i forholdet.

Meghan Markles 42. fødselsdag har afsløret en dybere splittelse i det britiske kongehus. Tavsheden fra de royale familiemedlemmer kan være et tegn på en voksende afstand og utilfredshed.

Kun tiden vil vise, om dette forhold kan repareres, eller om det er et endeligt farvel mellem de tidligere nære familiemedlemmer.