Prins Harry og Meghan modtager tydelig advarsel: De tager "den største sikkerhedsrisiko i deres liv"

Royalt

31/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Prins Harry og Meghan Markle har det ikke altid lige let.

En førende amerikansk sikkerhedsekspert afslører over for den britiske avis Express, at Meghan og Harry i den berømte by vest for L.A. ville være et "let bytte" for kriminelle.

Kent Moyer påstår, at paparazzi-problemet i Malibu vil være endnu større og værre end det allerede er i Montecito, hvor parret bor lige nu.

Ifølge Moyer vil den 38-årige prins og den 41-årige hertuginde blot bringe sig selv endnu mere i rampelyset ved en flytning.

"Som tingene er nu, kan enhver turist - for slet ikke at tale om en trænet attentatmand - nemt finde deres hus," siger sikkerhedsfagmanden.

Han tager i betragtning, at Harry i sin biografi har beskrevet, hvordan han dræbte Taliban-oprørere, hvilket gør ham til et potentielt mål for en terrorangreb.

Moyer ser også de generelle geografiske forhold som ugunstige.

"Hovedvejen, Pacific Coast Highway, er ind imellem smal og blokeret om vinteren på grund af mudderskred og jordskred. Det vil være et mareridt, hvis man skal flygte i bil under et angreb," siger sikkerhedsfagmanden.

Kan fordoble sikkerhedsudgifter

Kent Moyer vurderer, at ægteparret ville være nødt til at fordoble deres sikkerhedsbudget på 2 millioner dollars (ca. 13,5 millioner kroner).

Fagmanden mener, at Harry og Meghan dermed ville tage "den største sikkerhedsrisiko i deres liv."

Det virker som om, at ægteparret vil stå over for endnu en udfordring med en mulig flytning, efter at det heller ikke skulle stå godt til med deres forhold.

Selvom advarslerne fra den førende sikkerhedsekspert er klare og udtalte, virker det som om, at Prins Harry og Meghan Markle ikke er bange for at tage chancer. Deres tidligere skridt for at trække sig tilbage som kongelige og flytte til USA viser deres vilje til at følge deres eget hjerte.

Kæmper med massere af udfordringer

Det har været en udfordrende tid for dem, siden de forlod den royale scene, og de har kæmpet med mediernes opmærksomhed, paparazzier og konflikter med det britiske kongehus. Det er forståeligt, at de søger et sted, hvor de kan få mere privatliv og frihed til at leve deres liv som de ønsker det.

Malibu er kendt for at være et eksklusivt og eftertragtet sted at bo, især for berømtheder og rige. Byen har utallige luksuriøse boliger, smukke strande og fantastisk natur. Men med disse fordele følger også udfordringerne ved at opretholde sikkerheden og beskyttelsen af deres familie.

Det er klart, at sikkerhed vil være en høj prioritet for dem, hvis de beslutter sig for at flytte til Malibu. De vil sandsynligvis have brug for at øge deres sikkerhedsbudget og ansætte endnu flere vagter for at beskytte dem mod potentielle trusler.

Det er ikke første gang, at berømtheder har overvejet at bosætte sig i Malibu, og nogle har fundet vejen til byen uden større problemer. Men for Prins Harry og Meghan Markle, der allerede er kendt over hele verden, vil det være en anderledes udfordring at opretholde deres privatliv og sikkerhed.

Uanset hvilken beslutning de tager, er det klart, at deres liv vil forblive under offentlighedens søgelys. De er et par, der fortsætter med at tiltrække stor opmærksomhed og interesse fra medier og fans, uanset hvor de er.

Det er op til dem at veje fordele og ulemper og træffe den bedste beslutning for deres familie og deres fremtid. Uanset hvad de beslutter, håber vi, at de finder den lykke og fred, de søger, uanset hvor deres rejse måtte føre dem hen.

Kilde: Tag24