Chokmelding fra Harry og Meghan: De tager en pause

Royalt

21/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Er ægteskabet mellem Prins Harry og Hertuginde Meghan i krise?

Mislykkede millionaftaler, retssager og offentlige skænderier med deres familier.

Harry og Meghans ægteskab har for tiden meget at håndtere, og er det hele for meget for deres kærlighed?

Ifølge en rapport fra Radar Online har Sussex-parret trukket i nødbremsen og taget en pause for måske at redde deres lidt skrøbelige forhold.

"De prøver at finde ud af, hvad der er sket," hævdede en insider. Harry passer ikke ind i Meghans "kitschede Hollywood-verden." Prinsen håber nu at finde sig selv med den nødvendige afstand.

For en ny Netflix-dokumentar planlægger den yngste søn af den britiske konge Charles IIIat rejse til Afrika - helt alene.

Imens bliver Meghan derhjemme i Californien for at tage sig af parrets fælles børn Archie (4) og Lilibet (2) og arbejde på sin egen karriere, siges det.

Mest sig selv

På kontinentet, som han betragter som sin "anden hjem", føler den eksilerede prins sig "mest sig selv," fortsatte kilden. Den planlagte solo-rejse til Afrika kunne derfor være præcis det, den dobbelte far har brug for i øjeblikket.

I sin skandalebiografi "Spare" fortalte Harry blandt andet, hvordan han fandt en anden familie i Afrika og ofte flygtede dertil som ung mand for at undslippe sorgen efter sin mors, Dianas, død.

Vælger den 38-årige nu altså igen den samme vej for at flygte fra sine problemer hjemme?

Alt den professionelle og private stress i de seneste måneder har gjort livet til "helvede på jorden" for Sussex-parret, sagde insideren.

"En pause på forskellige kontinenter vil forhåbentlig hjælpe dem med at finde det, de har brug for, for at komme videre."

Kilde: Tag24