For nordjysk til at bruge pengene: Vandt en million og har ikke brugt en krone

Generelle nyheder

28/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Manden vandt en million 31. januar 2022

En mand i 30’erne fra Nordjylland har ganske længe haft en million kroner stående på sin bankkonto. Hans Lotto kupon blev udtrukket som vinder af millionærgarantien på årets sidste dag i 2022 – men millionen står stadig og hygger sig på netbanken.

”Vi har ikke fortalt det til nogen. Og vi har heller ikke gjort brug af dem endnu, jeg ved ikke om jeg er for meget nordjyde. Men det er da fedt, at de står der. Det er skønt at vide, at man ikke er afhængig af noget. 1.000.000 kroner gør jo ikke, at man kan stoppe med at arbejde, men der er da luft i budgettet nu,” siger han.

Med den ekstra luft i budgettet har Lotto millionæren haft god tid til at overveje sit næste træk, og han er kommet frem til, at pengene skal investeres. Han mener selv, at den sikreste måde at investere penge på er ved at købe enten ure eller ejendomme, og han har faktisk kig på en udlejningsejendom, som han mener kan give et afkast.

”Jeg har tit overvejet at investere i ejendomme, og nu har vi muligheden. Vi har kigget på en ejendom, der har en række lejligheder til udlejning, og den vil vi gerne investere i,” siger han.

Luft i budgettet

Det er dog ikke planen, at hele gevinsten skal ’ud at arbejde’ for nordjyden. Der skal stadig være luft i budgettet, selv hvis noget går galt.

”Nej, jeg vil ikke bruge alle pengene på den ejendom. Der skal stadig være til, hvis der sker noget helt uventet, som hvis der for eksempel ryger en ovn eller en vaskemaskine,” siger han.

Der er med andre ord ikke de store planer om at skeje ud og fejre, men det betyder nu ikke, at han ikke allerede har stor glæde af sin million.

For eksempel så nyder han det, hver gang han igen er nede i sin kiosk for at købe en ny Lotto-kupon.

”Ja, der hænger sådan et skilt, hvor der står noget om, at ’her er der vundet en million’. Jeg får en vis glæde, hver gang jeg lige kigger op på det skilt,” siger han.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.