Kvinde fik brev på sin parkerede bil: Hun fik ikke lukket et øje den nat

Udland

27/5/23 | 07:37

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Magnus Møller

Mon denne seddel også ville give dig en søvnløs nat? Da en kvinde parkerede sin bil på en offentlig parkeringsplads, endte hun med at få et bekymringsskabende brev på sin bil.

Kvinden havde parkeret på en offentlig parkeringsplads. Da hun vendte tilbage til bilen, lå der en besked fra en ophidset borger på hendes bil.

Den truende besked blev herefter delt af hendes svigersøn i Facebook-gruppen "Royton Community Hub". Han fortalte, at hans svigermor var "rystet" og bekymret for, hvor hun skulle parkere fremover.

Den britiske kvinde modtog denne besked: "Dåseåbner tilgængelig på 81 eller 83. Hvis du efterlader bilen parkeret i flere timer næste gang, skal du betale for en parkeringsplads og ikke optage værdifulde parkeringspladser."

Det er fuldt ud forståeligt, at et sådan brev kan skabe frygt hos en kvinde, der bare har holdt sig til reglerne.

Forfatteren til brevet har haft bolig tæt på parkeringspladsen. I hvert fald fortsatte brevet med den passage, at kvinden ikke skulle parkere i så lang tid, så tæt på forfatterens hjem.

Det er selvfølgelig uklart, hvad den omtalte dåseåbner skulle bruges til. Om det var til at ridse i bilen eller til at skade kvinden.

Svigersønnen kræver nu, at personen bag trusselsbrevet bliver holdt ansvarlig, da det drejer sig om offentlige parkeringspladser.

Derudover giver han en anbefaling til brevskriveren til hans næste bolig: "Sørg for at flytte ind i et hus med parkeringsplads!"

Facebook-fællesskabet er enig med den anonyme afsender af gruppeindlægget og mener, at trusselsbrevet er "ren ondskab" og at brevskriveren er en "meget sørgelig person".