Mor raser: Denne person gav mit barn første hårklipning uden at spørge

Virale historier

29/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

For de fleste forældre er ens barns første klipning en stor begivenhed og et øjeblik, som mange husker. Men en kvinde blev rasende, da hun troede, at hendes datters hår var blevet klippet af en af hendes dagplejelærere – uden hendes tilladelse.

Morens kæmpe chok

I et opslag på Facebook forklarede moren sin situation: "Min femårige datter kom hjem fra dagplejen med trimmet hår, og det ligner, at nogen har trimmet hendes hår," og hun tilføjer: "Vi har ikke klippet hendes hår endnu (siden fødslen), og det er meget foruroligende for os at se, at nogen har gjort dette ved hende."

Da hun spekulerende over, hvad der kunne være sket, tilføjede hun: "Det ser ud til, at hun var distraheret, og nogen bag hende klippede hendes hår. For et par dage siden fortalte en af hendes dagplejeinstruktører, at hvis man klippede sit hår en smule, ville det ikke filtre"

Moren fortsatte med at sige, at hun tror, hun ved "præcis", hvem der har klippet hendes datters hår - men ønsker ikke at klage til dagplejen af frygt for, at medarbejderen kan miste sit job. For som hun siger: "Jeg ville virkelig hade at se det, men samtidig vil jeg ikke have, at det sker igen."

Delte meninger fra folk

En person kommenterede: "Skid hul i deres følelser. Det er dit barn, de har ingen ret til at klippe din datters hår uden at spørge. Jeg ville være høflig, men meget bestemt om, hvor uacceptabelt dette er."

En anden tilføjede: "Hun burde absolut miste sit job og lære at respektere en andens selvstændighed og altid bede om SAMTYKKE! Wow, bare wow!"

Dog mente nogle, at det ville være bedst for moren at finde hele historien ud, før hun drager sine egne konklusioner.

En person sagde: "Jeg er enig i, at du skal få begge sider af historien. Gå ikke ind med en bestemt holdning. Bare stil spørgsmålet til hende. Jeg ville allerede gå derhen i morgen, for hvis der er kameraer, opbevarer de muligvis ikke optagelserne længe."