Mor til to: Du bruger din si helt forkert

Forbrug

05/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Hvordan gør du det, når du skal hælde vandet fra pasta eller ris?

Mens sommeren er her, kigger mange husmødre og -fædre på måder, hvorpå de kan gøre deres liv nemmere med ideer til at spare tid på at udføre husholdningsopgaver, og en mor har delt et hack, hun nu vil bruge igen og igen efter at have indrømmet, at hun har brugt en si forkert alle disse år ifølge Mirror.

Moren og influenceren Ash Reid, bedst kendt for sine livsstilstips og shoppingture, har delt en video på sin YouTube-kanal kaldet '15 Mum Hacks You Need To Know', hvor hun deler nogle af sine nemmeste hacks. Nu opdager mange andre mødre, at hendes tips er nyttige og bruger dem også derhjemme.

I den aktuelle video forklarede hun, at hun lige har fundet ud af den 'rigtige' måde at dræne ris og pasta på, og at hun har gjort det forkert hele sit liv, sagde Ash, som er mor til Ella på otte, og Charlie på seks.

Helt på vrangen

Hun har altid antaget, at du 'tog gryden med risen eller pastaen og puttede den i dit dørslag eller sigte og lod vandet løbe igennem', men påstod, at det var meningen, at du skulle gøre det omvendt.

I stedet foreslog moren fra Glasgow: "Det er meningen, at du skal dække din gryde med din sigte, vippe vandet ud og næsten bruge sien som et låg oven på gryden. På denne måde dræner vandet nemt fra pastaen eller risen og alle genstande forbliver inde i gryden."

Ash demonstrerer i sin video, hvad hun mener, og dræner nemt vandet fra sin gryde uden at spilde noget af indholdet. Hun tilføjede: "Det er så god en idé, det er så simpelt. Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig havde tænkt på det på den her måde."

Snackhack

Ud over hendes drænende hack deler Ash også andre mor-hacks i sin video, en anden er at lave snackkurve til sine børn i sommerferien. Hun introducerer en snackboks, som vil have alle hendes børns snacks for dagen, og hun lærer dem at være involveret i, hvad de spiser og stoppe med at bede hende om snacks i løbet af dagen.

Mange mennesker har rost Ash for hendes 'hurtige hacks'-video, som en fan skrev: "Gode hacks Ash, tak fordi du deler." "Strålende! Tak x," kommenterede en anden.

Med en tredje, der sagde: "Nogle af dem er geniale! Den med hårspray har åbnet mine øjne, det må jeg prøve!" Ash sender jævnligt hacks og tips til sin YouTube-side og har over 85.000 abonnenter, som også elsker hendes videoer.

Du kan se alle Ash's 15 tips i videoen herunder. Hvis du gerne vil direkte til si-tippet, skal du spole hen til 8.05.