Politiet affyrede skud mod vanvidsbilist: Vidner søges

112

12/11/22 | 06:07

Foto: Shutterstuck
Foto: Shutterstuck

Skrevet af Redaktionen

Østjyllands Politi anholdt fredag en 29-årig mand som sigtes for vanvidskørsel i forbindelse med en eftersættelse på Djursland.

En patrulje forsøgte fredag kl. 13.36 at standse den 29-årige nord for Glesborg, men det endte med en eftersættelse i høj fart sydpå gennem Glesborg og mod Ørum. 

Undervejs kørte den 29-årige blandt andet op på fortovet og mod færdselsretningen, og det var betjentenes vurdering, at han var til fare for de andre trafikanter i området. 

Inden bilisten til sidst blev standset i Ørum, affyrede en betjent skud mod bilen for at få den standset. Ingen blev ramt, og ingen kom til skade i forbindelse med eftersættelsen. 

Vidner kan kontakte politiet på tlf. 114

Den 29-årige er nu anholdt, og Østjyllands Politi forventer, at han skal fremstilles i grundlovsforhør i løbet af lørdag. 

”Det er vores vurdering, at der er tale om vanvidskørsel, og vi er nu ved at kortlægge den 29-åriges rute og kørsel. Vi hører i den forbindelse meget gerne fra borgere, som har været vidner til kørslen – særligt borgere, som har måtte undvige for at undgå at blive ramt af bilen,” siger politikommissær Morten Bang. 

Den 29-årige kørte i en mørkegrøn Skoda Octavia. 

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.