Troede det var normal bryllupstale: Så smed brudgommen en bombe under talen

Virale historier

13/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Man troede ellers, at det ville være et helt normalt bryllup...

Brudgom smed bombe i talen

Georgie fortalte historien på podcasten "Unfiltered Bride", som blev gengivet af Wales Online. Værten Georgie Mitchell ville ellers ikke fortælle historien, men efter at være blevet presset af medværten Beth Smith, gav hun alle de beskidte detaljer.

Hun fortalte: "Jeg var til et bryllup, og de holdte brylluppet, bruden og gommen. De blev gift, dejlig ceremoni og reception. De satte sig ned og spiste. Talerne kom efter maden. Brudens far gjorde sin ting."

Det derfor stille og roligt, men så tog det en markant drejnign: "Gommen rejste sig op og sagde 'lige inden jeg begynder ordentligt, så kommer der nogle kuverter rundt nu, hvis I være så venlige at åbne dem.'"

Derefter delte han kuverterne rundt og sagde så: "Ja, det er billeder af bruden, der har sex med bedste mand. Jeg tager afsted nu."

Han smider mikrofonen og han og hele hans familie vidste det og forlod seancen, fordi de ønskede, at bruden skulle betale for maden.

Tilbage i studiet spurgte en chokeret Beth: "Så bruden skulle betale for alt?" Til det svarede Georgie svarede: "Brudens familie betalte for alt. Karma er en bi***."

Klapsalver til brudgommen

Et klip fra podcasten blev delt på dens officielle TikTok-side, hvor seerne kommenterede voldsomt på den chokerende historie. Nogle bifaldt gommen for hans planlægning.

Nick svarede: "Livet handler om timing! Sikke en legende!"

Love_from_Em tilføjede: "Forestil dig de andre gæster, der bare sidder der og tænker, 'så... vil der stadig være kage eller...'"

Emma skrev: "Min mund er på vidt gab. OMG!!!"

Katreena Floan indrømmede: "Jeg bebrejder ham overhovedet ikke! Jeg ville gøre det samme."

En bruger spurgte: "Men hvis de er til receptionen og holder taler, har de allerede haft ceremonien, og han har giftet sig med hende..." Til det svarede en bruger: "Kan nemt annulleres på grund af beviset for utroskab, antager jeg."