Brudgom stirrede kun på mobiltelefonen under bryllup: "Ægteskabet er allerede slut"

Virale historier

13/07/2023

Foto: Twitter/@Mahuntsu
Foto: Twitter/@Mahuntsu

Skrevet af Magnus Møller

Hans brud er smuk, dagen var perfekt, men en nygift ægtemand kunne alligevel ikke få øjnene væk fra sin mobiltelefon efter vielsen.

Hvis du troede, at bryllupper var en tidspunkt, hvor romantik og kærlighed blomstrede, så skal du måske lige overveje det en gang til!

En video er gået viralt på TikTok, der viser en nygift brudgom, der er mere optaget af sin telefon end sin smukke brud.

I videoen, der oprindeligt blev delt af TikTok-brugeren @CynthiaUmunze, ser vi et par, der lige er blevet gift og forlader kirken. Siden er videoen blevet lagt på Twitter, hvor den også er gået viralt.

Mens bruden stråler af glæde og takker gæsterne for deres lykønskninger, er brudgommen fuldstændig opslugt af sin telefon. Han trykker løs på skærmen, mens hans nye kone smiler tålmodigt ved hans side.

Da de når udenfor, ser det ud til, at bruden har fået nok. Hun stopper op, og de to har en kort samtale, før de fortsætter deres vej.

Denne video har skabt en storm af reaktioner på sociale medier, hvor mange brugere har kritiseret brudgommens opførsel.

Nogle har endda spået, at ægteskabet ikke vil vare længe, hvis dette er et tegn på, hvordan brudgommen vil opføre sig i fremtiden.

En bruget skrev indigneret: "Dette ægteskab er allerede slut."

En anden skrev: "Det her er skørt... respektløst og nedladende. Fuldstændig upassende."

Selvom denne historie både er morsom og lidt trist på samme tid, så er den også en påmindelse om, at et bryllup ikke altid er så romantisk, som vi gerne vil tro. Og det ikke altid resulterer i perfekte ægteskaber.

Faktisk bliver omkring 46% af alle ægteskaber i Danmark opløst, ifølge Danmarks Statistik.

Så måske er det ikke så overraskende, at nogle mennesker har svært ved at lægge deres telefoner fra sig, selv på deres bryllupsdag.