Emma blev gift med drømmemanden - men fik pludselig øje på uhyggelig detalje på bryllupsbilledet

Udland

08/07/2023

Foto: Facebook/Emma Cotillard
Foto: Facebook/Emma Cotillard

Skrevet af Redaktionen

Mindre end et år efter britiske Emma Cotillards bryllup, var hendes liv fuldstændig forvandlet. Da hun kigger på sine bryllupsbilleder, opdager hun de første faresignaler.

Når man hører ordet bryllupsrejse, tænker de fleste nok på begreber som kærlighed, romantik og kvalitetstid.

Men britiske Emma Cotillards første tid som nygift endte med at blive alt andet end lykkelig. Da hun var på bryllupsrejse i Frankrig med sin mand Justin, kunne han pludselig ikke huske, hvem hans kone var.

Det skriver Mirror.

"Han vågnede en morgen og begyndte at skrige, at jeg skulle gå ud fra hans værelse. Han troede, jeg var en fremmed," fortæller Emma Cotillard, som på daværende tidspunkt var gravid i syvende måned med parrets første barn.

Det nygifte par skyndte sig hjem, hvor en scanning afslørede, at Justin havde en uhelbredelig tumor i sin hjerne. Lægerne gav Emmas nye mand to år at leve i. 

Men fire måneder senere var Justin igen til scanning, hvor det viste sig, at tumoren var vokset og spredte sig hurtigt.

I maj sidste år - mindre end et år efter deres bryllup - døde Justin i sin kones arme. 

Når Emma tænker tilbage på tiden før sit bryllup, kan hun godt se, at noget var galt med Justin:

"Han gik væk og rundt i cirkler for sig selv og nogle gange, var hans tale lidt sløret. Vi troede alle, at det var nerver før brylluppet og forestillede os aldrig, at han havde en hjernetumor," siger Emma Cotillard og tilføjer:

"Når man ser på bryllupsbillederne nu, kan du se, at den højre side af hans ansigt hang lidt."

Efter Justins død har Emma Cotillard arbejdet som frivillig og hjulpet med at samle penge ind til organisationen The Brain Tumour Charity. Hun har nu valgt at dele sin historie i håb om at skabe øget opmærksomhed omkring hjernetumorer. 

En ung Twitter-bruger fik lidt af en overraskelse, da hun modtog det nattøj, hun havde købt på internettet. Hun havde nemlig overset en fræk detalje, da hun bestilte det.