Drømte om unikt bryllup: Gæst nægter at deltage i 'vand'vittig plan

Virale historier

02/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Et par havde planlagt deres drømmebryllup, hvor selve vielsen skulle foregå på en relativ utraditionel vis. Desværre var ideen ikke blevet vendt med alle gæsterne, hvilket førte til visse komplikationer

To nygifte er blevet kritiseret for at kræve af deres gæster at de skulle stå midt i en flod til deres bryllup - og nægte at starte ceremonien, før alle overholdt det.

Selvom det er uklart, hvorfor parret valgte det usædvanlige mødested, betød det tydeligvis meget for parret, som, ifølge Mirror, stoppede brylluppet, mens de ventede på, at gæsterne skulle vade gennem vandet.

I vand til knæene

De følte dog ikke behov for at informere alle om placeringen på forhånd - hvilket førte til et skænderier på den store dag.

Som en chokeret gæst forklarede i et indlæg på Reddit, vidste hun intet om planerne på trods af at hun delte en tæt forbindelse til brudgommen og bruden, som var hendes svigerinde.

Så du kan forestille dig gæstens chok, da de erfarede, at parret og præsten skulle stå på "en lille stribe jord, så de ikke var våde", mens "alle deltagere forventedes at stå i knædybt, brusende vand under hele ceremonien ."

I mellemtiden blev "de børn, der ikke så let kunne stå i vand, der kunne være dybere end børnene var høje, efterladt i ankeldybt vand i nærheden" med tilsynsførende voksne.

Nægtede at stå i floden

Men gæsten ville ikke stå i floden og nægtede at komme ind. "Jeg er sikker på, at det gav fantastiske billeder, men jeg kan personligt ikke lide mudder, bakterier, insekter og hvilke sygdomme der end findes i den strøm," forklarede hun.

"Tilsyneladende vidste de fleste om vandtingen, men det gjorde jeg ikke. Min mand hævder, at han "glemte at fortælle mig det," tilføjede gæsten.

Desværre reagerede parret ikke godt på nyheden.

For at forklare argumentet, der fulgte, fortsatte de: "Ceremonien kunne nemt have bevæget sig fremad med mig stående på kysten, kun få meter væk fra børnene, men nej. Min mand vadede i vandet frem og tilbage mellem sin søster og mig for at mægle – min mand blev synligt vred på mig, jo længere tid det varede og blev ved med at opføre sig som om jeg tog fejl.

"Brudeparret gav til sidst op, og ceremonien fortsatte, forsinket med måske 30 minutter - under festen følte jeg, at jeg blev undgået af alle andre, inklusive min mand."

Chokerer online

Forståeligt nok var reaktionerne på sociale medier chokerede, og det nu slettede Reddit-opslag udløste et ramaskrig, da det blev delt på Twitter.

Et viralt tweet inkluderede et skærmbillede af indlægget ledsaget af billedteksten: "Bryllupskultur er blevet sindssyg og bør studeres som et symptom på samfundssammenbrud." Den fik over tre millioner visninger og 30.000 likes.

En seer var enig: "Jeg har sagt det før her, og jeg vil aldrig stoppe med at sige det: bryllupper bringer umodne menneskers dæmoner frem. Enhver narcissistisk tendens, uforløst magtfantasi, kontrolproblemer - alt det der vil blive vist i FULD vigør." En anden svarede: "Jeg ville bare være kørt. taget bilen og kørt."

Men en anden hævdede: "Dette har intet at gøre med 'bryllupskultur', normale mennesker kræver ikke, at deres gæster står i vand."

Et andet sted advarede en anden kommentator: "Jeg vil fortælle dig som en fra flod- og søområde, ankel-/lægdybt vand kan LET feje dine fødder væk under dug. ISÆR et barn. Dette er ikke en sød lille sjov idé . Det er f***** g farligt."