Nabostridighed: Politi tilkaldt, efter par "stjal" deres pakke tilbage

Virale historier

14/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde har udløst en lavine af en debat på nettet, efter hun ringede til politiet, fordi naboernes pakke stod på deres veranda.

Så det på optagelserne på sin dørspion

Kvinden gik ind på det populære forum side Reddit, hvor hun forklarede, at: ”Jeg er i øjeblikket ude af byen for at besøge familien i et par uger. Jeg har derfor en ven, der kommer over til mit hus og tjekker for post og pakker, da jeg har medicin til min katte, som bliver leveret regelmæssigt.”

Og hun tilføjer: ”Forleden fik jeg så en besked om, at nogle pakker var leveret, så jeg sendte en sms til min veninde for at fortælle hende det. Men inden hun nåede frem, fik jeg en besked fra min videoringeklokke. Jeg puttede live-feedet op og så min nabo på min terrasse. Han sagde, at en pakke var blevet leveret til mit hus ved en fejl. Derfor gik han ind og tog den.”

Han skubbede pakken ind foran kameraet og sagde: ”Det er mit navn og min adresse. Derfor tager jeg min pakke.”

"Det fik mig til at ringe til politiet. Jeg fortalte dem, at han stjal en pakke fra mig, og jeg har videobevis. De fortalte, at de ville undersøge det. Manden råbte så til mig, at hun jeg et kæmpe røvhul. Og de har vigtigere ting at tage sig af I stedet for at spilde deres tid på sådan en sag her."

Du er ***hullet her

Folk var enige om, at det var hende, som var røvhullet i den her situation.

En siger fx: ”INFO: Det lyder som om, at pakken måske virkelig var naboens, da han holdt den op mod kameraet og hævdede, at den viste hans navn og adresse. Blev noget af ham rent faktisk leveret til dig?”

En anden var enig: ”Du er et ret røvhul i verdensklasse. Jeg beder til, at du aldrig bor i nærheden af ​​mig.”