8-årig Freddy skulle dø: Pludselig var haven fuld af superhelte

Virale historier

10/05/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Freddy havde drømt om en rejse til Disneyland, da han blev for syg til den tog folk i nabolaget sagen i egen hånd.

En video fanger superheltene, der danser og udfører håndstand for 8-årig døende dreng, hvilket giver ham 'den bedste dag i sit liv'.

Det skriver Metro

Freddy, fra Gillingham i Kent, blev født med en sjælden genetisk sygdom, kronisk granulomatøs, hvilket betyder, at hans hvide blodlegemer ikke var i stand til at dræbe visse bakterier og svampe og gjorde ham tilbøjelig til at få infektioner.

Efterhånden som hans sygdom skred frem, planlagde hans familie at skabe ham så mange minder som muligt, men tragisk nok fik Freddy at vide, at han var for syg til at rejse til Disneyland.

En hel flok superhelte

Han blev hastet på hospitalet den 16. april, hvor han tilbragte de næste dage.

Mens han var der, spurgte han sin mor Kirsty, om de kom til at rejse til forlystelsesparken og bo på Marvel-hotellet som planlagt - hvilket fik hende til at udsende en onlineopfordring til folk klædt ud som karaktererne om at komme og besøge ham.

Familien var chokeret, da et helt hold af superhelte pludselig dukkede op. 

I et opslag på sociale medier skrev Kirsty om oplevelsen

"Til alle de mennesker, der kom, vi var så taknemmelige. Jeg havde aldrig forventet, at appellen ville blive så omfattende. De mennesker, der dukkede op, var fantastiske. De gav ham den mest glædelige halve time af hans liv. Bagefter sagde han til mig: 'Mor, det var den bedste dag nogensinde.'" 

Døde to dage senere

Dagen efter forværredes den unge drengs helbred, men han ville til Smyths legetøjsbutik, som planlagt.

Sygeplejersker fra børnehospice Demelza tog derfor med ham derhen for at købe hans sidste legetøj, hvoraf noget forbliver uåbnet.

Næste dag døde Freddy hjemme omgivet af sine kære og efterlod søster Ivy-Rose, sin stedfar, onkler, tanter og sin barnepige og bedstefar.

"Demelza holdt ham hjemme mod slutningen af ​​sit liv. Uden dem ville han ikke have den afgang, han ønskede," forklarede Kirsty og fortsatte: 

"Han ville være død på hospitalet, og det var hans værste frygt. Hans sidste åndedrag var fredeligt, og vi kunne ikke have bedt om bedre mennesker til at være her hos os. Vi er knuste, vi er knuste over, at han har fået sine vinger, men taknemmelige for, at han er gået i fred. Han kommer til at efterlade et massivt Freddy-formet hul i alle vores hjerter. Han har efterladt os med så mange minder, det er det, han har givet os."

I de første par år af sit liv klarede Freddy sygdommen godt. Men i 2018 mislykkedes en knoglemarvstransplantation for at øge immuniteten, hvilket efterlod hans krop, der kæmpede for at bekæmpe vira.

Var vil med fodbold og superhelte

I januar 2022 fik familien at vide, at en infektion var gået for vidt, og han blev indlagt.

I en periode på 24 til 48 timer sagde lægerne, at hans tilstand var livstruende. Selvom han til sidst overlevede, var han for syg til at tage på Disneyland-rejsen, som var blevet booket i løbet af denne tid.

"Vi husker alle hans skønne væsen og hans kærlighed til livet. Han klagede aldrig. Vi gav ham en hund, Phoenix, opkaldt efter X-Men-karakteren. Han forguder hende, hun var hans bedste ven. Han havde også en hvalp, Shuri, opkaldt efter Black Panther-karakteren. Han var superheltegal, og fodboldgal. Han elskede Chatham Town FC. Han skulle til hver hjemmekamp. Om lørdagen, dagen før han fik det værre, gik han til deres kamp, ​​og de vandt." fortæller Kirsty og fortsætter:

»Han havde sådan en beslutsomhed. Det er noget, jeg aldrig har set før i mit liv."

Holdets kaptajn og to andre spillere besøgte Freddy, før han døde, for at give ham et Man of the Match-trofæ og en signeret T-shirt.