Nabo forbyder larm i 6 uger: Efterlader truende seddel på grund af fødselsdag

Virale historier

12/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Så blev der sat en stopper for den fest.

Når du er ung og på universitetet, vil du gerne have det sjovt ved siden af ​​studiet, især på din fødselsdag, kan du have lyst til at holde en sammenkomst med alle dine bedste venner omkring dig.

Det skriver Mirror

Så længe du tager hensyn til andre og er vært for det i weekenden, burde der ikke være noget problem. Men en kvinde blev forbløffet, da hun modtog en række sedler fra en anden studerende, der sagde, at de prøvede at læse til eksamen, på trods af at hun havde advaret dem om, at hun ville have venner på besøg.

Ingen fester de næste uger

På sedlen stod der blandt andet at de "Ikke burde holder fest før slutningen af maj" men fordi hun havde givet hende en heads up, og hun ikke forventede, at det ville blive vildt, tænke hun det var okay.

Fødselsdagsbarnet valgte at dele sin frustration på det sociale medie Reddit.

"For to uger siden gik en universitetsstuderende, der bor i lejligheden ved siden af, dør om dør til hver enkelt lejlighed på vores etage og etagerne under og over os for at advare hver nabo om, at hun har sine universitetseksamener på vej, og hun studerer, så vi må ikke holde nogen fester før slutningen af ​​maj," fortæller hun og fortsætter:

"Hun var noget venlig, og efter at have været igennem stresset med eksamener var jeg medfølende og indvilligede i, at jeg ikke ville holde nogen højlydte fester, men jeg fortalte hende, at jeg har fødselsdag den 5. maj, og fredag ​​aften ville jeg nok have et par venner forbi og der ville også blive spillet lav musik."

Den flittige kvinde "blev irriteret", da hun fortalte hende det, og sagde, at hun "bare havde af at være stille."

Inviterede tre venner til fødselsdag

Kvinden der lavede opslaget på Reddit indrømmede, at hun "ikke kunne lide hendes attitude", især da hun ikke havde planlagt en vild fest.

Men torsdag aften kom kvinden hjem og så to sedler, der forklarer: "

Jeg er universitetsstuderende fra etage syv. Undlad venligst enhver form for socialt samvær, der kunne forstyrre mit studie i denne stressende tid"

Kvinden sagde, at hun "ikke tænkte meget over det" og gik i gang med sit arbejde, da hun ikke havde planlagt en fest.

"Fredag ​​aften fik jeg mine tre nærmeste venner til at komme over. Vi festede ikke. Vi hyggede os bare i min lejlighed og havde noget lav musik, som næsten ikke kunne høres i mit eget soveværelse endsige nabolejligheder," fortæller kvinden i sit opslag og fortsætter:

"Lørdag formiddag var der endnu en gang en seddel på elevatoren, hvor jeg ligefrem navngav mig."

Konfronteret foran hele opgangen

I den nye seddel på elevatoren stod der:

"Dame Y fra 7. sal og lejlighed nummer X brød aftalen og havde et socialt samvær fredag ​​aften uden respekt for den stressende tid, jeg er i. Hun sagde, at hun ville være diskret, men det er ikke nok. Jeg kunne stadig høre nogle grin og diskussioner, fordi jeg havde mine vinduer og min altandør åbne og forstyrrede min ro og fokus. Lad dette være en lektion næste gang nogen beslutter sig for ikke at respektere stressende tider som denne. Du bliver kaldt ud."

Kvinden der lavede opslaget synes at nu var hun gået over grænsen.

"Nogle naboer forsvarede mig og sagde, at collegepigen var urimelig med hendes krav, men andre naboer mener, at jeg var et røvhul, og at jeg burde gå på en restaurant eller en bar i stedet for at holde en sammenkomst hjemme hos mig."

Folk var forbløffede over, hvorfor den studerende ville have sat så meget ballade i gang en fredag ​​aften.

En skrev: "Det er fuldstændig urimeligt for hende at forbyde andre mennesker at have (temmelig stille) sociale sammenkomster i seks uger. Hun var ikke engang parat til at lukke sine vinduer! Hun lyder forfærdelig for at være ærlig."

En anden sagde: "Hvis hun har det hårde behov for ro, bør hun se på alternative steder at studere, såsom et bibliotek."