Mand finder 'høflig' seddel i forruden: Lad være at parkere foran mit hus

Udland

11/5/23 | 07:46

Foto: Reddit/Mugiwara_Uzumaki
Foto: Reddit/Mugiwara_Uzumaki

Skrevet af Kathrine Frich

Parkeringen var ikke ulovlig - bare irriterende.

Hvis du bor på en gade med parkering langs vejen, vil du vide, hvor frustrerende det kan være at prøve at finde et sted tæt nok på dit hus - især hvis du kommer hjem fra arbejde senere end dine naboer og opdager, at alle de gode pladser er taget.

Det skriver Mirror

En husejer har taget sagen i egen hånd ved at efterlade en passiv-aggressiv besked på en bil, der holder parkering uden for deres ejendom, stemplet dem "uagtsomt" og bede dem om at parkere på den modsatte side af vejen i stedet.

En 'høflig' seddel

Sedlen blev delt online af en mand, der hævdede, at bilen ikke var hans, men at køretøjet tilhørte en nabo, mens huset, det var parkeret udenfor, var en anden nabos hus.

På billedet, delt på Reddit, insisterede husejeren på, at deres meddelelse var "høflig", da de skrev:

"Vil du venligst undlade at parkere dit køretøj uden for mit hus i dagevis - et par timer eller en dag er acceptabelt. Selvom det selvfølgelig er lovligt og inden for dine rettigheder til at parkere uden for mit hjem, så vil jeg bede dig overveje at parker på den modsatte side af vejen, når der er plads til rådighed. Tak."

Manden der delte billedet af sedlen skrev: "Ikke min bil, men det er min nabo."

En rimelig anmodning?

Siden har sedlen modtaget blandede reaktioner online, da nogle mener, at mandens nabo ikke har ret til at kræve, at folk holder pladsen uden for deres hjem fri, sagde andre, at det var en "rimelig anmodning".

En person sagde: "Wow, medmindre det er et handicapsted, kan alle parkere der."

Men en anden var uenig og sagde: "Fuldstændig rimelig anmodning, bare fordi der ikke er nogen juridisk ret, betød det ikke, at alle regler for hensyn og etikette gik ud af vinduet. Prøv at parkere udenfor eller tæt på dit hus, hvor det er muligt, så andres gæster og beboerne kan pakke tættere på deres hus."

Og en tredje skrev: "Personligt synes jeg, at det her er en ret ligevægtig og passende måde at gribe det an på. De var ikke uhøflige, de var ikke krævende, de var ikke truende. De spurgte bare, om man kunne parkere et andet sted. "

Har to biler for altid at have plads

I mellemtiden brugte andre kommentatorer opslaget til at dele deres egne forvirrende historier om parkeringsrækker.

"På min gade er det kun tilladt at parkere hvis man har en p-tilladelse og min tilladelse vises på forruden. Jeg har boet her i 6 år, og i de sidste 12 måneder har jeg haft 2 sedler tilbage på min bil, der insisterer på, at jeg ikke burde parkere her, da det er kun for beboere."

Som en anden skrev: "Vi har en nabo, der har to biler. Den ene blev købt specielt til at parkere uden for deres hus, så ingen andre nogensinde kunne parkere der. De flytter sig aldrig eller bruger bilen."