Nabos børn kommer og går fra kvindes have: Hun er komplet hjælpeløs fordi forældrene intet gør

Virale historier

29/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Da de smadre hendes gyngestativ beder hun forældrene om at holde dem hjemme.

En kvinde er blevet forarget, efter at hendes "berettigede nabo" opfordrede sine børn til at lege i hendes have i stedet for deres egen.

Det skriver Mirror

Hun forklarede, hvordan hun har en meget større have end sin nabo overfor – samt gyngestativ og rutsjebane.

Selvom hun ikke har noget imod nabobørnene, der leger i hendes have fra tid til anden, ønsker hun ikke, at det skal blive en almindelig ting.

Beder dem holde sig hjemme

I et opslag på Reddit delte hun sin historie.

"Vi har haft en række frygtelige naboer gennem årene, men denne skiller sig ud. Denne familie ville lade deres børn lege udenfor uden opsyn hele dagen, og børnene kom ofte ind i min have. Jeg har ikke nødvendigvis noget imod børn, der leger i min have, men jeg kan ikke være ansvarlig for dem."

Kvinden var træt af det og endte med at bede deres far om at "holde sine børn i sin egen have", fordi hun ikke har tid eller energi til at se dem, mens de leger.

"Han ville sige ting som, Vores have er lille, og de har brug for plads til at løbe rundt," fortalte hun og tilføjede: "Nogle gange bragte han dem tilbage til sin have, men normalt ville de være tilbage inden for et par minutter. En gang var han og et par andre voksne, som også havde taget deres børn med, udenfor og hyggede sig. De voksne sad og snakkede, og børnene legede i vores have og smadrede vores gyngestativ."

Et smadret gyngestativ

Forarget krævede kvinden, at han hentede sine børn og stoppede dem med at komme over for at lege uden tilladelse.

"Vi sagde det til dem, og de gloede på os og bragte derefter børnene tilbage til deres egen have. Vi gik ud for dagen, og da vi kom tilbage manglede to af gyngerne på gyngestativet, og en vippe, der var fastgjort til den, var blevet brækket helt af og efterladt der. Faren havde efterladt en seddel til os på vores dør, hvor der stod: Mine børn ødelagde dit gyngestativ. Jeg prøvede at holde dem væk fra det, men børn vil være børn. Jeg kan betale det for dig, hvis du vil." fortæller kvinden og fortsætter:

"Vi var så trætte på dette tidspunkt, at vi ikke engang ønskede at handle med ham, så vi skaffede det selv."

Meld dem til politiet

Heldigvis endte familien med at flytte hus ikke længe efter, hvilket betød, at hun ikke behøvede at gå igennem flere problemer med ham.

I en kommentar til hendes indlæg sagde en bruger:

"Du burde have sat 'adgang forbudt' skilte op og anmeldt dem til politiet."

En anden bruger tilføjede: "Det er derfor, jeg elsker hegn."

En tredje bruger sagde: "Gad vide på, hvad han ville have sagt, hvis du havde ringet til politiet og anmeldt dem for indtrængen og skade på ejendom. Godt, at hans børn ikke kom til skade ved at smadre dine ting, så ville han have sagsøgt dig!"