Smed 46 år yngre mand på porten - du gætter aldrig hvem, der nu deler hendes hjem

Udland

29/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det var ingen katastrofe da Iris smed sin mand på porten. Deres forhold var gået fra sexy til skænderier, så hun valgte at gå.

En mandeglad pensionist, der blev kendt for at gifte sig med en egyptisk toyboy-elsker, er blevet skilt fra ham - og har erstattet ham med en kat ifølge Daily Star.

Iris Jones, 83, skabte tidligere overskrifter, efter hun optrådte med tomboy-elskeren Mohammed Ibriham, 37, på britisk morgen-TV.

Pensionisten blev kendt for at diskutere sit sexliv med Mohammed i detaljer, men parret har sagt stop efter to års ægteskab.

Iris har nu tilsyneladende erstattet hullet i sit liv med en ny kat – og hun savner slet ikke Mohammed.

Netkærester

Den friske kvinde mødte Mohamed første gang på Facebook i 2019, og for parret slog det øjeblikkeligt gnister, før de giftede sig året efter.

Deres ægteskab betød, at den egyptiske mand fik et visum til at blive i Storbritannien.

Iris beskrev, hvordan deres eventyrromance endte, og fortalte: "Jeg havde aldrig forventet at blive forelsket i en, der var 46 år yngre end mig, men det gjorde jeg."

"Jeg elskede alt ved Mohammed."

"Men det blev hårdt arbejde. Vi plejede at have et fantastisk sexliv, men i stedet for at elske endte vi med at skændes hele tiden om alt og intet."

Hr. Tibbs roder ikke

"Jeg kan ikke klare det. Jeg er ikke en kærlighedssyg teenager. Jeg er 83."

Iris sagde, at hun bare ønsker et fredeligt liv, som hun har fundet sammen med sin kat - hr. Tibbs.

Hun tilføjede: "Jeg fik ham blot et par dage efter, at Mohammed flyttede, og han er den perfekte følgesvend.

"Han klager aldrig, er meget stille og smuk at se på – jeg elsker ham. Og han er meget glad her og skaber ikke noget rod.

Mad to-go

"Jeg savner overhovedet ikke Mohammed, det, der irriterede mig mest, da han gik, var, at han tog mine tempura-indbagte rejer, som jeg havde planlagt at spise den aften."

Iris fik tidligere TV-seere til at fnise med krydrede fortællinger om deres sexliv - og pralede af dem ved at bruge "en hel balje glidecreme" under hendes første nat med soveværelsesjov med Mohamed.

Hun fortalte også, hvilken position de plejede at have sex i for at beskytte hendes sarte hud.

Sådan gør vi det

Iris sagde dengang: "Min hud er meget tynd - det er ligesom toiletpapir."

"Mohamed skal være forsigtig, når han tager fat i mig. Han river min hud i stykker, huden på mine ben er meget, meget tynd."

"Når det kommer til at elske, kan det være smertefuldt. Jeg kunne ende på akutmodtagelsen med revnet hud, men vi har løst det problem, fordi vi nogle gange gør det doggy style."