Kvinde aner ikke sine levende råd: Pigen ved siden af kravler hele tiden over hegnet og dukker op i mit hjem

Udland

29/07/2023

Skrevet af Kathrine Frich

Hvordan forklarer hun bedst pigen, at hun ikke er velkommen?

Det kan være dejligt at have naboer, man kommer ud af med – hvad enten det er nogen, man lige siger hej til, når man møder dem på indkørslen, eller om det er nogen, man kan lege med.

Det skriver Mirror

Men når man bor ved siden af ​​nogen, kan det være svært at vide, hvor grænsen går, når det kommer til privatlivets fred.

Lukker sig selv ind

En kvinde var begejstret, da hun flyttede ind i en lejebolig og indså, at der var en lille pige ved siden af, som hendes seks-årige søn kunne lege med - men da hun begyndte at hoppe over hegnet til deres have og lukke sig selv ind i huset, indså hun tingene var gået for vidt.

Den anonyme kvinde tog til Mumsnet for at få meninger fra medforældre og forklarede:

"Vi flyttede for nylig ind i et lejemål efter at være vendt tilbage fra udlandet. Vores have har lave 3 fods hegn, og vores søn (6) er blevet ven med den lille pige, hvis bedstemor bor ved siden af.

Hun fortsatte: "Det er dejligt, at de har lidt venskab, og han har en kammerat at lege med, men...Når hun er der (fire gange om ugen), hopper hun over baghavens hegn og løber uanmeldt ind i vores hus! Skriger og råber - går ind på min søns værelse og trækker alt hans legetøj ud, hopper på hans seng, går i vores køleskab! Hvad gør vi? Vores søn er ingen engel, han elsker det! Men det må stoppe."

Uhøflig opførsel

De fleste af forumbrugerne var enige om, at adfærden skulle stoppe, og begyndte at foreslå måder, hun kunne forhindre barnet i at komme ind i hendes hus.

Nogle foreslog, at hun skulle begynde at holde bagdøren låst, men kvinden svarede:

"Det er dog svært, da min [mand] og min søn kan lide at lege udenfor efter skole, og jeg kan lide terrassedøren åben for frisk luft."

En person foreslog: "Helt seriøst ville jeg låse døren, så hun ikke bare kan løbe ind og tale med bedstemoren og sige, at hendes [barnebarn] skal komme rundt om huset foran, banke på døren og spørge, om din søn er fri til at lege og tag nej som et svar."

En anden tilføjede: "Seriøst, du skal sige det til hende og gøre det med din søn til stede. Fortæl hende, at hun skal banke på og spørge, om han har tid til at lege. Hvis hun ikke lytter, vil hun blive taget hjem. Fortæl hende, at det er uhøflig opførsel og ikke kan fortsætte."