Kom med chokerende krav til nabobørnene: Stop med at bruge jeres have

Virale historier

13/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Sommerferie og sol er for de fleste en fed kombination, men for en familie kom naboens chokerende anmodning som en spand koldt vand i ansigtet.

Et venskabeligt forhold til naboerne er altid godt. Det er praktisk at have nogen ved siden af ​​man stoler på til at holde øje med tingene, når du er væk eller har brug for hjælp, men desværre er alle ikke lige heldige.

En kvinde har afsløret, at spændingerne med hende og hendes nabo, som de havde været på fin fod med før, opstod ud af det blå efter de kom hjem fra ferie.

Ifølge Mirror forklarede hun, hvad der var sket, og hvorfor hun var så irriteret. "Vi kommer tilbage fra ferie og opdager, at naboen har rykket sit hjemmekontor."

Møder hele dagen

"Han sidder nu ved et massivt (åbent) vindue lige på grænsen mellem vores haver."

Hun forklarer yderligere, at hendes søn har sommerferie og har nogle venner på besøg. De sidder i haven og bytter Pokémonkort i ro og mag da naboen bankede på og bad hende tage dem ind mens han arbejdede, da deres leg forstyrrede.

Hun spurgte manden: "Du vil have, at de skal blive indendørs hele eftermiddagen?" Hvortil manden svarede, at han arbejdede til 18.30. Da hun afviste manden prøvede han at forklare vigtigheden af sit job og de møder han havde på daglig basis.

Soppebassin eller pool?

"Jeg sagde bare 'nej, vi fortsætter med at bruge vores have, som vi altid har gjort. Måske kunne du lukke dit vindue, når du har brug for at koncentrere dig'."

Moren fik støtte online for at stå imod mandens påståenhed: "Nogle mennesker er bare født med et andet niveau af berettigelse og mangel på empati for andre. Nyd din have og lad dig ikke påvirke!"

"Åh gud, jeg ville invitere mine børns venner rundt oftere. Måske oprette et soppebassin eller trampolin", kommenterede en efterfulgt af et smilende ansigt.