Kvinde nægtet adgang ombord på fly: Se hendes chokerende påklædning

Udland

12/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En brasiliansk model blev nægtet at komme ombord på et fly til et show på grund af hendes skandaløse påklædning, der ikke overlod meget til fantasien

En kvinde har hævdet, at hun fik forbud mod at gå ombord på et fly i Brasilien på grund af, hvordan hun var klædt. Kine-Chan, 21, en brasiliansk model og OnlyFans-skaber siger, at hun blev forhindret i at komme på flyet, fordi hun kun bar en sort bikini ifølge Mirror.

Du kan se en video af kvinden, der danser i den selvsamme sorte bikini nedenfor.

Hun var udklædt som en karakter fra en animeret TV-serie, der ikke overlod meget til fantasien. På Instagram forklarede hun situationen for sine 612.000 følgere og skrev at: "en meget irriterende situation skete i weekenden!"

“Jeg prøvede at gå ombord i Navegantes lufthavn klædt ud som Rebeccas Cosplay til en begivenhed."

Tag tøj på

"Jeg fik besked på at gå hjem og skifte tøj, fordi det, jeg havde på, ikke var ’passende’. Jeg forklarede, at jeg skulle til et arrangement.” Skrev hun til sine følgere.

Hun hævder, at hun blev stoppet af lufthavnens sikkerhedsvagt og afvist ved gaten medminde hun tog noget mere tøj på. Sikker på, at hendes fans ville støtte hende, følte mange i stedet, at hu selv var skyld i det. En person skrev: "Kine, jeg elsker dig, men for Guds skyld... du kunne have taget noget let på, som en løs kjole eller en bluse med knapper."

En tilføjede: "De havde ret, du kunne have taget tøj på." En tredje sagde: "Det havde ikek skadet at tage en morgenkåbe over." Og en fjerde skrev: "Jeg arbejder med shows, og min tidsplan mellem shows er ret kort... Jeg tager mit kostume på og en kåbe eller overalls over. Gratis tip."