Svømmeinstruktør deler advarsel der kan redde liv: Sådan må du ALDRIG give dit barn håndklæde på

Udland

11/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

De fleste ved ikke hvorfor det er så vigtigt.

Nikki Scarnati, en certificeret spædbørnssvømmeinstruktør, har afsløret den største fejl, forældre begår, når de pakker deres børn ind i et håndklæde.

Det skriver Bright Side

Lad os tage et kig på det livreddende tip fra en specialist, der kan hjælpe dig med at holde dine børn sikre, mens de nyder en svømmetur.

Hvis de ryger i vandet

Nikki Scarnati, en svømmeinstruktør, delte en TikTok-video, hvor hun opfordrede forældre til aldrig nogensinde at lægge et håndklæde over et barns skuldre.

Hun insisterer på, at denne uskyldige handling kan bringe børn i risiko for at drukne.

Et barn vil ikke være i stand til at bevæge deres arme under vandet, hvis de falder i en swimmingpool med et håndklæde, der dækker deres overkrop.

Nikki understregede risikoen ved at pakke håndklædet ind på en forkert måde og sagde, at hun som forælder gjorde det så mange gange, uden overhovedet at indse, at det var farligt for hendes barn.

Aldrig på denne måde

Det er forældrenes naturlige instinkt at pakke deres barn ind i et håndklæde, når de er kommet ud af vandet.

"Vi vil naturligvis gerne dække dem sådan her, ikke? Nej, for hvis de skulle falde i poolen på denne måde, vil alle deres lemmer blive begrænset under et vådt håndklæde,” siger instruktøren.

I sin video opfordrede Nikki forældre til altid at pakke håndklædet ind under deres børns arme efter først at have tørret dem af.

"Så når du får dem op af poolen, skal du tørre deres arme af, løfte deres arme op, og lægge håndklædet under deres arme. Det er rigtigt. Sørg for, at dit håndklæde er under din lilles arme. IKKE over. På den måde, hvis de ender i vandet, har de stadig fri bevægelse i deres arme for at redde dem selv, og de er så meget sikrere," forklarede Nikki.