Skræmmende oplevelse på vandreturen: Pludselig vender hun sig om og løber

Virale historier

12/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Stier højt oppe i bjergene bruges ikke kun af mennesker. Også dyrelivet i bjergene benytter stierne for at komme hurtigere fra A til B. Det viser denne video, der også var skræmmende for de vandrere, der var ud på tur.

For nylig delte brugeren "Postcards from Carrie" en video på TikTok, der viser mødet med noget, der i første omgang virkede meget skræmmende.

I klippet kan man se, hvordan en buk dukker op bag vandrerne. De tager straks flugten, da ingen af dem har lyst til at konfrontere det majestætiske dyr.

"Vi måtte klatre op ad bjergsiden", skrev Carrie til videoen. Tilsyneladende ønskede vandrerne at være på den sikre side, så bukken ikke kom for tæt på dem.

Dog viser det sig senere, at dyret ikke havde nogen interesse i menneskerne og kun var interesseret i en direkte vej til sit mål.

I sprint løb dyret forbi vandrene og derefter følger endnu et dyr direkte efter. "Et skørt møde," mente den eventyrlystne vandrer.

Alle kom ud af mødet uden problemer. Både vandrere og dyr. Derefter kunne de fortsætte deres planlagte vej. "Det er helt sikkert en hændelse, jeg og min familie altid vil huske," fortalte Carrie til The Dodo. "Det var ret fantastisk!"

Det fascinerende øjeblik blev fanget på video og delt med verden via sociale medier. I klippet kan man se, hvordan de majestætiske , kendt som tykhornsfår, pludselig dukkede op på bjergstien og overraskede vandrere.

I stedet for at tage en konfrontationskurs med de forbipasserende mennesker, viser videoen, at dyrene egentlig var mere fokuserede på at nå deres destination. De sprintede forbi besøgende med en imponerende hastighed, og det andet dyr fulgte lige efter.

Det var tydeligt, at vandrernes første frygt blev erstattet af beundring og ærefrygt for den naturlige skønhed og styrke, som dyrene udstrålede. Naturens uforudsigelighed og det spændende møde med dyrelivet gav en uforglemmelig oplevelse for dem alle.