Mor kræver at have barn med til børnefrit bryllup – og det går ikke stille for sig

Virale historier

02/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mor har skabt forargelse online, efter hun fortalte folk, at hun ønskede at medbringe sit barn til sin vens bryllup, der var planlagt som et børnefrit arrangement. Men til morens store overraskelse var reaktionen ikke som forventet.

En kvinde har skabt røre online, da hun sagde, at hun burde have lov til at medbringe sin datter til et børnefrit bryllup. I sin forklaring sagde moderen, at hun og bruden var så tætte, at de så hinanden som søstre. Gennem årene har de ivrigt diskuteret deres bryllupsplaner med hinanden og har set frem til den store dag.

Ønske om børnefrit bryllup

For to år siden, da den kommende brud begyndte at planlægge sit bryllup, sagde hun, at hun ønskede, at det kun skulle være for voksne. Gæsten hævdede, at hendes veninde sagde, det var fordi hendes ”forlovedes nevøer er dæmoner”, og hun ønskede ikke, at de skulle ødelægge hendes dag. Selvom vennen oprindeligt planlagde at følge hendes ønsker, sagde hun, at tingene har ændret sig i de sidste par måneder.

Datteren udviklede problemer

Mens kvinden har ledt efter en barnepige til sine børn, der er 6, 4, 2 år og 7 måneder gamle, var hun stødt på et problem. ”Nå, sagen var, at det seneste år har været kaotisk for mig og min familie og tingene ikke gik som forventet. Jeg fik en baby, og næsten to måneder senere blev jeg gravid igen, og af en eller anden grund påvirkede det min toårige datter meget. Hun udviklede alvorlige tilknytningsproblemer til det punkt, hvor hun begyndte at sove sammen med mig og min mand, fordi hun er bange for at sove alene”.


Det skriver kvinden i et Reddit opslag.

Problemerne fortsatte

Efter at have besøgt forskellige specialister havde de fået at vide, at deres toårige var ekstremt misundelig på babyen. Selvom de var blevet forsikret om, at hendes adfærd med tiden vil vende tilbage til det normale, så sagde kvinden at hun ikke havde tid, fordi brylluppet var om to måneder.

Kvinden spurgte herefter sin veninde, om hun kunne lave en undtagelse og lade hendes datter være en del af festen.

Hun fortsatte: ”Jeg ved, at dette ikke burdes gøres, for hvis det er et børnefrit bryllup, skal man respektere det. Men jeg vil ikke gå glip af brylluppet, og jeg vil heller ikke have, at min datter skal græde hele natten med en babysitter.

Svigerinden går til angreb

Derfor spurgte jeg spurgte hende om det, og hun sagde ja, fordi hun ikke vil have, at jeg skal gå glip af brylluppet. Alt gik fint, indtil hendes svigerinde fandt ud af det, og nu vil de have, at hun skal gøre det samme for dem og deres børn, hvilket selvfølgelig kun førte til skænderier mellem min ven og hendes forlovede.

På grund af det mente en stor del af min vens familie, at jeg var en idiot for at have bedt om det, og de fortalte mig, at jeg burde opdrage mine børn bedre, så jeg ikke vil have disse problemer. Mine andre børn ville ikke deltage, kun den toårige, og min mand var også inviteret, da han er en rigtig god ven af hendes forlovede, så han kan ikke blive hjemme hos dem”.

Hård kritik på sociale medier

Folk i tråden var hurtige til at kritisere hende og sagde, at hun burde respektere brudens ønsker. ”Ja, du er idioten her. Det er hendes bryllup. Det handler ikke om dig og dine opdragelsesproblemer.

Løs dine opdragelsesproblemer for én aften, eller tak pænt nej til invitationen”, skrev en person.