Brud finder kommende mand og svigermor på badeværelset inden bryllup: Du gætter aldrig hvad de lavede

Udland

27/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Havde du sagt ja ved alteret?

Et bryllup er en af ​​de mest stressende tider i en persons liv. Skal i virkelig bruge resten af jeres liv sammen? Hvordan vil talerne være? Vil kjolen passe? Et spørgsmål, du sandsynligvis ikke ville forvente at stille dig selv på din store dag, er, om jeg virkelig lige så min kommende mand blive ammet af sin mor?

Det skriver Ladbible

I et interview til The Unfiltered Bride-podcast fortalte Georgie Mitchell medvært Beth en historie hun havde hørt om svigermoderen til alle katastrofebryllupper.

"To gange er jeg blevet fortalt denne historie, jeg var ikke til dette bryllup, men ved to lejligheder er jeg blevet fortalt dette, begge af makeupartister," forklarer Georgie og opbygger spændingen.

"Vi kan kalde hende Jenny. Jenny siger til mig, Jeg var til et bryllup forleden dag, og du vil aldrig gætte, hvad der skete. Hun sagde, at bruden skulle på toilettet lige før ceremonien - det er ligesom før ceremonien. Og hun gik ind på toilettet, og det hun så er nok til at afslutte et bryllup."

Nu er dit sind straks i gang. Hvad kunne hun have set, der var så katastrofalt, at det var nok til at afbryde det hele?

Ud fra et par scenarier antyder medværten Beth, at gommen måske var sammen med en anden, måske havde det sjovt, eller måske blev tog stoffer. Åh, hvis det bare var nogen af ​​de ting, ville der måske være plads til en form for forsoning.

Desværre er det, som denne stakkels brud så den dag, ikke noget et par kan komme tilbage fra.

Georgie afslører: "Han blev ammet af sin mor."

Bliver ammet inden brylluppet

En forståeligt overrasket Beth siger så:

"Undskyld, HVAD? Hvorfor ville du gifte dig med en mand der stadig ammer?"

Georgie påpeger, at det er højst sandsynligt, at bruden ikke havde en anelse om, at hendes potentielle mand stadig ammede ved sin mors bryst, da han friede til hende.

"Jeg tror ikke, hun vidste, at det var det, der skete!" Sagde hun.

Beth spørger så: "Hvorfor producerede hans mor mælk?"

Hvortil Georgie svarer: "Hun har åbenbart gjort det konstant for at nå dertil. Alle er i rummet og venter! Men du ville bestemt ikke kysse brudgommen..."

Efter at videoen blev lagt ud, er den blevet set hundredtusindvis af gange, med seere lige så optaget som værterne.

"Den stærkeste mand kunne ikke løfte min kæbe lige nu," sagde en.

"Jeg kan bare ikke! Det er chokerende! Hvilken stilling var han i med sin mor? Lå han som en baby ved sin mors bryst eller på knæ?" spurgte en tredje.