Kvinde fødte i taxa på vej til hospitalet: Fik et chok, da hun så regningen

Udland

23/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Charlotte Friis

Da Farah Cacanindin fra High Wycombe i England gik i fødsel, prajede hun en taxa for at komme på hospitalet. Da hun efterfølgende fik regningen, fik hun et chok.
Hurtig fødsel

Sådan nogle fødsler kan være uforudsigelige, og det viste sig da også at være tilfældet for en 26-årig kvinde fra England, som endte med at føde ekstremt hurtigt.

Farah Cacanindin, der bor 21 kilometer væk fra hospitalet, var ellers allerede på vej til hospitalet til et rutinetjek, da hun pludselig gik i uventet fødsel.

Selvom taxachaufføren trådte på speederen for at nå frem til hospitalet i tide, var Farah dog hurtigere, og hun endte derfor med at føde på bagsædet af taxaen uden hjælp.

Farah udtalte efterfølgende til The Sun, at hendes vand gik fem minutter inde i turen, og at chaufføren havde spurgt, om han skulle stoppe. Farah bad ham dog om at fortsætte, da hun troede, at hun kunne nå frem til hospitalet i tide.

Sådan skulle det altså ikke gå, og Farah endte altså med at føde i taxaen, hvor hun efterfølgende svøbte sin lille datter i sin jakke og udbrød, at det da måtte være den hurtigste fødsel nogensinde.

Da hun efterfølgende nåede frem til hospitalet, var jordemødrene da også alle i chok over hendes ”taxa-fødsel”, selvom hun selv ikke nåede at gå i panik, da det hele gik så stærkt.

Fik chok, da regningen kom

Da Farah Cancanindin et par dage senere fik regningen fra taxaselskabet, fik hun dog et chok.

Selskabet havde valgt at opkræve hende for rengøringen af taxaen, som beløb sig til godt 675 kr. inkl. prisen for selve kørslen.

Farah Cancanindin, som allerede har en søn på 15 måneder, udtalte efterfølgende, at hun godt var klar over, at hun svinet taxaen til, men at hun syntes, at det var lidt frækt af selskabet.