Folk troede, de deltog i normalt bryllup: Så dukkede en lama op

Underholdning

16/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

J the lama fra Llama Adventures er gået viralt på sociale medier, efter "den" deltog i et bryllup iført en smoking og poserede med brudeparret i deres officielle bryllupsalbum.

De forbløffede gæster

En lama har skudt sig selv ind i rampelyset efter at have deltaget i et bryllup iført sit helt eget jakkesæt. J the lama fra Llama Adventures, fungerede som en groomsman (brudgommens ven) på Adams og Taras store dag på Maison Albion-venue i Albion, New York.

Det udadvendte dyr så på, mens det lykkelige par sagde "ja" og kom endda med i bryllupsalbummet, hvor det poserede sammen med bruden og brudgommen samt deres nærmeste venner og familie.

Fotografen Cathy Craft fra The Crafted Creative fortalte Newsweek: "Først troede jeg, at det var en groomsman klædt ud som en lama, men da den vendte sig, så jeg, at det var omvendt. Jeg har set par inkludere deres hunde, men dette var en første gang, og hun tilføjer: "Bruden var helt henrykt, og gæsterne nød det i fulde drag, mens de ventede på, at ceremonien skulle begynde. Det satte et smil på alles ansigt."

Alle skal have lov til at få besøg af en lama

Llama Adventures har som mission at "bringe glæden ved lamaer til alle", og de tillader dyreelskere at besøge deres lamaer på gården, vandre med dem eller endda "adoptere" dem.

For 100 kr. pr. deltager med et minimum på 1500 kr. kan man booke deres dyr til at deltage i en to timer lang begivenhed. Llama Adventures' hjemmeside læser: "Hvad kunne være bedre end at have din fest eller begivenhed omgivet af lamaer?! Vi kan arrangere din fest direkte på gården i en rolig, fredelig atmosfære omgivet af elskelige lamaer. Særlige aktiviteter kan omfatte en mini-vandretur, lama-spil, lama-forhindringsbane, møde babyer og fodre lamaerne."