Mor hyldet for intelligent smsløsning, der hjælper sit barn ud af problemer

Virale historier

09/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mor er blevet rost for at have udviklet en hemmelig "forældrekode" mellem sig selv og sin teenagesøn, der med lethed hjælper ham ud af ubehagelige situationer.

En mor er blevet hyldet for den "hemmelige forældrekode", hun oprettede med sin teenagesøn, der giver ham en nem måde at komme ud af enhver situation, han ikke ønsker at være i.

Moren forklarede, at alt, hvad hendes søn skal gøre, er at sende hende en tilfældig emoji på en sms, hvilket er en kode for "Jeg vil hjem, men jeg vil have, at det er din skyld".

I et opslag på Reddit skrev moren, at hendes søn havde sendt hende en hotdog-emoji og forklarede derefter: "Det er en kode for, at jeg vil hjem, men jeg vil have, at det er din skyld. Enhver tilfældig emoji, når vi ikke skriver til hinanden, vil fungere.

Hun forklarer om en særlig episode: "Han skulle overnatte hos en ven, så jeg var bekymret, da jeg fik denne besked, efter at jeg allerede var gået i seng. Jeg ringede til ham og sagde: 'Du skulle have tømt opvaskemaskinen, inden du tog afsted, nu har du mistet privilegiet med at overnatte. Jeg er der om fem minutter, få dine ting samlet sammen.'"

"Han kom ind i bilen, og jeg spurgte, hvad der var i vejen. Han sagde, at hans vens bedstefar fik ham til at føle sig ubehagelig, men han vidste ikke, hvordan han skulle fortælle vennen, at han ville gå. Så han takkede mig for at få ham derfra."

Rosende ord til hende

Kommentatorer på opslaget var hurtige til at rose moren for hendes handlinger, hvor mange påpegede, at ikke alle forældre ville have skabt en sådan sikkerhed for deres børn.

En person fortalte: "Der er to typer forældre. Den ene: 'Jeg er i dybt l**t, jeg håber ikke, mine forældre finder ud af det!' og den anden: 'Jeg er i dybt l**t, hellere ringe til dem!'. Denne forælder valgte tydeligvis, hvilken en de ville være."

En anden skrev: "Som et barn, der voksede op uden denne støtte fra mine forældre, så tro mig, når jeg siger, at dette er en gave fra gud."