Pige tømte mors bankkonto på mobilspil: Så mange penge brugte hun

Udland

08/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En 13-årig tømte sin mors bankkonto ved at købe udvidelser til sit mobilspil til sig selv og sine venner, og forsøgte derefter at skjule beviset.

En kvinde er blevet efterladt ødelagt efter at have fundet ud af, at hendes datter har brugt familiens opsparing på mobiltelefonspril. Gong Yiwang siger, at hun kun havde få ører tilbage på sin bankkonto, da hendes 13-årige datter gik på en shoppingtur til sin mobil.

Fru Yiwang modtog et opkald fra sin datters lærere på kostskolen, der var bekymrede for, at pigen var blevet afhængig af betalte mobilspil.

Efter at have kigget på sin bankbalance opdagede hun, at hendes datter havde brugt 130.300 på spilkonti og yderligere 230.000 på in-game-køb.

I alt havde hun brugt 510.000 på mobilspil.

Gav penge til sine veninder

Pigen betalte endda for gamingvanerne for mindst 10 af sine klassekammerater, som pigen hævdede ellers "ville genere hende hele dagen" for pengene.

Teenageren fortalte et lokal nyhedsmedie: "Hvis jeg ikke sendte det til dem, ville de genere mig hele dagen. Hvis jeg fortalte det til læreren, var jeg bange for, at læreren ville fortælle mine forældre det, og at mine forældre ville blive sure."

Pigen hævdede, at hun ikke vidste, hvor pengene kom fra, eller hvor meget hun brugte, men at hun havde husket sin mors bankkode fra et tidligere onlinekøb. Ifølge Elephant News slettede hun også chatregistre og finansielle udtalelser for at skjule det for sine forældre.

Moren siger, at hun har anmodet om tilbagebetaling fra flere forskellige betalingsselskaber, men har stadig ikke fået de fulde beløb tilbage, som hun mistede.

Desværre er det ikke noget nyt, at børn bruger tusinder af pund på mobilspil. Hvis du har en kommende gamer i familien, er det værd at sørge for, at de ikke har gemt dine kortoplysninger på deres enhed - eller har dem memoriseret.