Kvindes glæde alvorligt udfordret af nabos rutsjebane: Men hun nægter at flytte den

Virale historier

21/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Trampoliner kan være meget støjende, og de fører ofte til frustration og nabokonflikter. En vred kvinde gik på forældreforummet Mumsnet for at dele sin frustration over sine "irriterende naboer", efter at de "afviste at flytte deres trampolin".

Moren til to, med brugernavnet @Jynxed, delte sin historie på Mumsnet og spurgte andre brugere, om hun skulle konfrontere naboerne igen og bede dem om at flytte deres trampolin, da hendes "trivsel og lykke bliver alvorligt påvirket".

Hun hævdede, at naboernes larmende børn "skriger, skændes, råber og sparker fodbold på hegnet hele dagen. De har kun en lydstyrke, og det er højt."

De fik for nylig en enorm trampolin og placerede den lige op ad hendes hegn og ved siden af deres bagdør og havebord.

Kvinden fortsatte: "Når børnene bruger trampolinen, står de højere end hegnet og kigger direkte ind i vores køkkenvindue, og de plejede at råbe til os hele tiden, indtil vi bad dem om at stoppe."

Ifølge Mumsnet-brugeren gør støjen og råbet terrassen "ubrugelig", og hun og hendes familie kan ikke længere spise eller læse ved bordet på grund af støjen.

Hun bad angiveligt naboerne om at flytte trampolinen og "førte dem rundt for at vise dem, hvor meget den overskyggede vores terrasse og fjernede al privatliv".

Men de afviste at flytte den og sagde, at der ikke var noget andet sted i deres 80 fods have, de kunne sætte den.

Kvinden præciserede, at hun har to børn og forstår, at børn skal lege. Dog blev hendes børn "opdraget til ikke at skrige og råbe", og hun "ville ikke have drømt om at nægte en rimelig anmodning fra naboer som denne".

Masser af hjælp fra brugere

Hundredevis af mødre kom med kommentarer for at dele deres tanker, hvor mange foreslog alternative løsninger som "at bygge et hegn på din side, der er højere".

Andre anbefalede at få store espalierbuske og plante dem langs terrassen, så den er højere og dækker hegnet.

En bruger ved navn @dizzygirl1 forklarede, at hun har det samme problem. "Jeg er præcis den samme. Mine naboers børn er højlydte... så meget at jeg ikke kan tilbringe meget tid udenfor, og selv børnene undgår at være derude.

Og hun tilføjede: "Jeg kan forstå, at de smider børnene ud hele dagen, hver dag, det er højt udenfor og forfærdeligt, så hvad det må være som i et lukket rum... Men jeg synes virkelig, de er yderst egoistiske."