Kvinde oprørt: Trampolin ødelægger mit liv

Virale historier

08/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En trampolinen er som regel en glædelig nyhed. Men for denne kvinde blev det en kilde til evig irritation.

Kvindens frustration

En kvinde er taget til det populære forum mumsnet, da hendes nabo lige har fået installeret en trampolin. Og det er hun stærkt utilfreds med.

Hun forklarede: "Naboerne har besluttet at anskaffe sig en trampolin, den er bogstaveligt talt den største, jeg nogensinde har set, og den overtager hele haven."

Kvinden fortsatte: "Hvad de vil have i deres have, er ikke op til mig.. men det, der irriterer mig, er når børnene og flere børnevenner er på trampolinen i timevis efter skole og om aftenen."

"De kan se lige ind i mit hus, så når jeg er i køkkenet eller prøver at spise aftensmad, eller bare slapper af på sofaen, hopper børnene op og forsøger at få min opmærksomhed eller vinker eller stirrer konstant ind."

Og faktisk, som hun siger: "De behøver ikke engang at hoppe for at se ind. Det er en meget høj trampolin, så selv bare de sidder på den, kan de se lige ind"

Hvad skal jeg gøre?

På mumsnet søgte hun også råd og skrev: "Jeg ved, at de kun er børn, og de har det kun sjov, men det er bare virkelig irriterende, og nu føler jeg, at jeg ikke har noget privatliv."

Siden hun delte sine bekymringer, har kvindens indlæg hidtil samlet over 40 kommentarer. Og de fleste mente ikke, at hun var urimelig. Tværimod gav de fleste af hende ret.

En Mumsnet-bruger sagde: "Temmelig irriterende, jeg er enig - dog ikke sikker på, at der er noget, du kan gøre..."

"Det ville også gøre mig irriteret. Jeg er dog ikke sikker på, hvad du kan gøre ved det. Jeg ville derfor sidde et andet sted i huset, hvis jeg kunne," tilføjede en anden.