Muslimsk kvinde raser på Aldi: Tror der er bacon i vegetarisk sovs

Virale historier

07/05/2023

Foto: Rianne Ward
Foto: Rianne Ward

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden har levet som muslim i syv år, og har undgået bacon i alt den tid.

En muslimsk kvinde fra Derby blev efterladt vred og ked af det, da hun smagte en Aldi-pastasauce, hun troede indeholdt bacon.

Det skriver Derbyshire live

Rianne Ward sagde, at hun var fortvivlet, da hun prøvede produktet, og troede, at hun havde forrådt sin religion ved at indtage svinekød.

Lugtede noget mærkeligt

Hun var kommet tilbage fra arbejde som sundhedsassistent for at lave sig selv og sin søn en pastaret med et glas med Cucina cremet lasagnesauce fra Aldi, i Burton Road, Derby.

Den 39-årige, der bor i Burton Road, sagde, at hun "lugtede noget mærkeligt" ved saucen, der var mærket som vegetarisk.

Supermarkedet Aldi har kontaktet Derbyshire Live for at forsikre kunderne om, at produktet er vegetarisk og forklaret, at saucen har en karakteristisk røget smag.

Miss Ward sagde, at hun var rasende, da hun smagte retten, fordi hun troede, at den indeholdt bacon, som muslimer er strengt forbudt at spise.

Vegetarisk etiket

Hun sagde: "Jeg satte mig lige ned, og min lille søn sagde 'Mor, det her lugter af bacon'. Da jeg spiste det, smagte det ligesom bacon, hvilket fik mig til at føle mig syg. Jeg var helt sydende og gik tilbage til butikken. Jeg gik bare ind med glasset med sauce og fik dem til at dufte til det. Jeg tænkte, at det måtte en fejl."

Efter at have konverteret til islam for syv år siden, er Miss Ward bekendt med smagen og lugten af ​​bacon.

Hun sagde: "Der var ingen bacon i den, fordi den havde et vegetarisk etiket, men en medarbejder blev ved med at fortælle mig, at det var en carbonara-sauce. Det er det ikke. Det er bare en hvid sauce, men det burde ikke forklare, hvorfor det smager som bacon."

Meningen med røget smag

Miss Ward har siden indgivet en formel klage til Aldi og har opbevaret noget af retten i sit køleskab som bevis, stadig bekymret for, at saucen kan være blevet forurenet.

Hun fortalte Derbyshire Live, at hun håber på at blive kompenseret for det, der er sket, fordi hun føler sig svigtet af produktet og virksomheden.

Hun tilføjede: "Jeg er fuldstændig rasende. Jeg har været muslim i årevis nu og undgået bacon så længe. Så sker det her. Jeg følte, at jeg havde forrådt min religion. Aldi har fortalt mig, at de vil teste saucen for at se, om den er blevet forurenet. Det er bare ikke tændt."

En talsmand fra Aldi fortalte Derbyshire Live, at produktet er vegetarisk, men indeholder en røget smag.

Talsmanden sagde: "Vi er kede af at høre Miss Ward er utilfreds med dette produkt og kan forsikre hende om, at lasagnesaucen er fuldstændig kødfri. Produktet er smagt til med røget salt, som giver det sin karakteristiske smag."