Mor raser over børnefødselsdag: Min 6-årige datter er ikke inviteret som den eneste fra klassen

Udland

08/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Datteren bliver kaldt en 'bossy buzzkill' og derfor er hun ikke inviteret.

En mor er sur, efter at hendes datter ikke var inviteret til fødselsdagsfest for nogen i hendes klasse, da de siger, hun er en "bossy buzzkill".

Det skriver Mirror

Kvinden ved, at hendes datter kan være lidt mere forsigtig og gennemgår en fase med at fortælle folk, når de gør noget forkert.

Seks-årig ikke inviteret

Moren føler dog stadig, at det er for dårligt at udelukke en seks-årig fra en fødselsdagsfest af denne grund og ringede til den anden mor for at give hende en del af sindet. Men ordvekslingen blev sur mellem mødrene, så de vandrer nu, hvad de ellers kan lave den dag.

Kvinden, der forblev anonym, var så forarget at hun valgte at lave et opslag på det sociale medie Reddit.

"Reglerne for skolen er, hvis du deler invitationer ud i skolen, skal alle i klassen inviteres. Hvis du vil udelukke nogle mennesker, sender du invitationerne med posten," fortæller moren og fortsætter:

"En person holder poolparty om to uger til hendes fødselsdag. Hendes forældre sendte hende i skole med invitationerne, og hun delte dem ud, inden skolestart. Som udgangspunkt er alle i klassen inviteret udover min datter."

Den eneste der ikke skal med

Da de blev uddelt i skolen, ved alle, at hendes datter ikke er inviteret, hvilket har fået barnet til at føle sig ked af det.

"Min datter følger reglerne, og hun taler ofte om folk til læreren. Hun er ved at lære at passe sig selv, men har problemer med det, når de gør noget, hun synes er forkert," skrev hun og fortsatte:

"Jeg ringede til moren og spurgte, om der var en fejl, siden min datter kom hjem ked af det. Hun sagde nej, og at hun ikke er inviteret, fordi min datter er en bossy buzzkill. At hun ville ødelægge festen. Jeg blev rasende og kaldte hende en grusom person. Min mand fortalte mig, at jeg ikke skulle have ringet, og at den anden mor har ret i, at vores barn er bossy, og at dette er en lektie for hende at lære."

Æblet falder ikke langt fra stammen

Moren planlægger nu at tage sin datter med ud for dagen med en anden veninde til datteren.

Som svar følte mange, at invitationerne kunne have været sendt, men troede, at moren gjorde alt meget værre for sin datter.

En person skrev: "Jeg gætter på, at de burde have sendt invitationerne, jeg kan se, hvorfor din datter ikke blev inviteret. Det ser også ud til, at æblet ikke falder langt fra stammen."

Mens en anden udtalte: "På et tidspunkt ved hvert barn, hvordan det er at ikke blive inviteret, og ja, det er ærgerligt, men det er en del af livet. Forældrene kunne have håndteret det bedre på begge sider."