Kvinde ønskede naboer at skjule deres trampolin: Du gætter aldrig årsagen!

Generelle nyheder

31/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Moren var på mission for at forskønne sit hjem, men mange mennesker syntes, at hun var gået alt for langt med sin anmodning til sin nabo angående deres trampolin.

Hvis du er i gang med at sælge dit hjem, vil du gerne præsentere din ejendom i det bedst mulige lys. Om det så indebærer at omarrangere møbler eller tilføje et nyt lag maling på væggene, kan små ændringer give stort udbytte.

Men en mor er måske gået for langt i sit forsøg på at forskønne sit hjem. Hun bad sin nabo om at flytte deres havemøbler. Hun håbede, at denne usædvanlige anmodning ville forbedre udsigten fra huset, som er blokeret af hendes nabos trampolin.

Mumsnet bad moren om råd og forklarede, at hun troede, at denne ændring kunne hjælpe hende med at sælge sit hjem – og hun ønskede at vide, om det var forkert at stille spørgsmålet.

Hendes indlæg, delt på forummet "Er jeg urimelig?", havde overskriften: "At spørge min nabo om at flytte deres trampolin lidt ud af syne, når jeg har besøgende i mit hus?"

Det lød: "Jeg forsøger at sælge mit hus i øjeblikket, selvom vi er fritliggende, er vi meget tæt på vores nabos hus. Det eneste, der virkelig adskiller os fra trampolinen, er et 6 fods hegn. Når du kigger ud fra værelserne bagerst i huset, ser du bare denne overhængende store trampolin (haverne er ret små). Er jeg urimelig?"

Trods hendes begrundelse var mange hurtige til at tage afstand fra moren. En person skrev: "Ja, jeg ville tro, mine naboer var skøre, hvis de bad os om noget sådan. Undskyld. Det er helt acceptabelt at have en trampolin i din have." Og en anden sagde: "Jeg synes personligt, det er uhøfligt af dig at bede dem om det."

En tredje var enig: "Hvorfor skulle naboer omarrangere deres sted for dig?" Heldigvis tog moren det til sig, hvad der blev sagt, og konkluderede: "Gæt, jeg er urimelig så! Jeg forventede ikke, at de skulle flytte den. Jeg ville bare spørge dem, om de kunne flytte den lidt, så den ikke ville være så iøjnefaldende. Jeg vil bare lade det være."