Kvinde løfter gamle gulvbrædder og opdager skræmmende syn nedenunder

Virale historier

06/12/2023

Foto: Facebook.
Foto: Facebook.

Skrevet af Elvira V.

En kvinde fortæller, hvor skræmt hun var, da hun løftede gulvbrædderne i sit hjem og fandt en mareridtsagtig scene nedenunder – og folk er lige så forbløffede over hendes opdagelse som hende selv.

De fleste af os tænker ikke på, hvordan vores hjem ser ud under gulvbrædderne. Uanset om tanken simpelthen aldrig strejfer dig, eller hvis du ikke tillader dig selv at tænke på det, fordi du helst ikke vil vide, hvilke rædsler der lurer under dine fødder, er det heldigvis ikke noget, mange af os nogensinde behøver at konfrontere.

Men én kvinde har fået mange til at overveje dette, da hun delte mareridtsagtige billeder af, hvad hun fandt under sine gulvbrædder. Den anonyme kvinde fra Australien var nødt til at løfte de gamle træpaneler i sit hjem, efter at de blev våde, fordi hun ønskede at finde ud af, hvad årsagen til fugten var.

Og så snart hun gjorde det, ønskede hun, at hun ikke havde gjort det – for hun stod ansigt til ansigt med, hvad der lignede tykke, sorte spindelignende strukturer, der dækkede hendes gulv.

Ifølge Yahoo News postede hun i en lokal gruppe og spurgte, om folk havde "nogen idéer om, hvad det her er". Adskillige personer svarede med deres teorier, hvor nogle endda jokede med, at det lignede, at hendes hus var blevet transporteret til 'The Upside Down' fra Netflix-serien "Stranger Things".

Andre kommenterede simpelthen, at de var "virkelig skræmte" over, hvad den mystiske sorte substans var, mens nogle detektiver gjorde deres bedste for at søge på internettet efter et faktisk svar. Dog kom mange af dem til kort og kunne ikke hjælpe kvinden, selvom et par foreslog, at det kunne være mycelium, slimsvamp eller trærødder af en art.

Selv eksperter har været forbløffede over de bizarre billeder. En ekspert i Brisbane sagde, at det var "en ny ting" for dem, idet de påpegede, at det "absolut ikke ligner traditionel skimmelsvamp". De tilføjede: "Det eneste, jeg kender, der ligner det lidt, er rhizomorferne (streng-lignende strukturer i svampe) fra Armillaria (honning-svampe), men det giver ikke meget mening."

I mellemtiden sagde Dr. Heike Neumeister-Kemp, hovedmykolog og administrerende direktør for Mycolab: "Dette er helt sikkert svampemycelium, sandsynligvis fra en basidiesvamp." Han tilføjede, at svampen ikke var farlig, selvom den på sigt kunne udvikle en giftig paddehat, hvis den ikke bliver taget hånd om og fjernet.

Kilde: Mirror.