Kvinde køber falsk græs: Så sker det utænkelige

Virale historier

22/06/2023

Screenshot: TikTok @jeenie.weenie
Screenshot: TikTok @jeenie.weenie

Skrevet af Emil B.

Sandra Kwon var sikker på, at det ville være en god idé at købe en evigvarende astroturf for at minimere vedligeholdelsen af ​​sin have. Dog var der en ting, hun ikke havde overvejet – hedebølgen.

"Fortrød købet"

Sandra Kwon, som på TikTok går under navnet "Jeenie Weenie", delte sit køb, da hun første gang flyttede fra Vancouver, Canada til Los Angeles i USA. Hun ønskede at skære ned på udgifterne til vedligeholdelse. Derfor valgte hun i i stedet en "vedligeholdelsefri" udgave af kunstgræs.

Hun delte, hvad der skete ved siden af ​​hendes TikTok-følgere. Derefter satte hun baggrundsmusik på til tonerne af den velkendte "oh no" i baggrunden: "Når du er så nærig, at du beslutter dig for at købe falsk græs fra AliExpress og tænkte over, hvad materialerne er lavet af, og du glemmer hvor varmt Los Angeles jo kan blive..."

Derefter vendte hun sit kamera ned mod kunstgræsset for at vise sin have, der havde en håndfuld misfarvedepletter. Græsset var simpelthen smeltet i den varme sol i californien.

"Du får, hvad du betaler for," tilføjede Sandra. "Da jeg fik det, så det anstændigt ud. Nu vil jeg ikke engang kalde det en græstørv."

Brugere ikke sååå medfølende

Videoen har indtil videre fået 377.000 visninger og over 800 kommentarer. Hun har tydeligvis ramt et-eller-andet ømt punkt hos folk.

De fleste af brugerne havde heller ikke særlig stor medfølelse for hende og hendes køb. En af brugerne skriver: "produkt af dårlig kvalitet, der blev solgt til en billig pris".

En anden person tilføjede: "Nu ved vi i det mindste, hvad der sker, hvis vi køber falsk græs fra AliExpress."

En tredje gav et huskeråd fra tysk: "I tyskland siger vi "det, der er billig købt, er dobbelt køb"

Andre lavede sjov med situationen. En skrev fx: "måske er græsset virkelig grønnere på den anden side? 🤔🤔"