Elton John måtte hastes på hospitalet: Derfor skete det

Virale historier

29/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Vi håber, han er okay!

Elton John har brugt sommeren i Frankrig efter have afsluttet sin afskeds turné ”Yellow Brick Road” i juli. Men ferien fik en brat afslutning. Elton John blev indlagt på hospitalet søndag aften efter et voldsomt fald i sit hjem. 

Den 76-årige musik-legende blev hastet til ortopædisk afdeling på Princess Grace Hospital i Monaco, hvor han blev tilset. 

En repræsentant for Elton John bekræftede, at han fik lov til at gå mandag morgen og han befinder sig nu i sit hjem i god behold.

Det skriver Daily Mail.

I en pressebriefing udtaler hospitalet følgende: ”Vi kan bekræfte, at efter sit fald i hjemmet i Sydfrankrig i går, besøgte Elton John det lokale hospital til kontroltjek. Som følge af hans undersøgelse, blev han med det samme udskrevet om morgenen, og er hjemme i god behold”. 

En kilde i Nice udtaler følgende: ”Han havde en lille ulykke i sit hjem i Mont-Boron i Sydfrankrig og kom kun lidt til skade.

”Han fik foretaget en scanning i både hjerne og lænd, som viste ingen brud” udtaler kilden. 

Slut med at turnere

Elton John har brugt hele sin sommer i Frankrig med sin mand David Furnish, og deres to sønner efter at have afsluttet sin afskeds turné. 

Selvom Elton John ikke har udelukket at udgive ny musik i fremtiden, så er han fast besluttet på at lade sig pensionere og have fokus på at tilbringe tiden sammen med sin familie. 

 Han sagde: ”At være til turné er meget udmattende, og det går hårdt ud over min familie og venner”.   

Elton John har haft en glorværdig karriere, der strækker sig over mere end 50 år. Han har solgt 300 millioner albums på verdensplan, og han blev i 2021 den første solokunstner til at nå top ti på den britiske hitliste i seks årtier i træk. 

Hans nok mest kendte hit er "I'm still standing", "Goodbye Yellow Brick Road", og "Rocket Man".