Elton John afslører stor karriereændring efter nuværende turné

Kendte

14/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Der var nok ikke så mange, der havde regnet med, at den 75-årige megastjerne ville kaste sig over netop det ...

Musiklegenden Sir Elton John har fortalt, at han vil skære ned på arbejdet efter sin afskedsturné for at tilbringe tid med sine to børn og mand.

Men det betyder ikke, at den ikoniske musiker er helt færdig med at arbejde. Noget tyder bare på, at musik kommer til at få en mindre rolle i den 75-årige sangers liv fremover.

Elton John skal nemlig være ansigtet på annoncer for pensionsrådgivning. Helt præcist for Alliance for Lifetime Income, som også er sponsor for hans igangværende farvel-turné 'Farewell Yellow Brick Road Tour'.

Det skriver The Mirror.

Vil have fokus på opsparing

Elton opfordrer i den forbindelse sine fans til at planlægge deres pensionistår.

"I og jeg har rejst denne Yellow Brick Road sammen i årtier, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at sikre, at det, der ligger forude for mine fans, er så tilfredsstillende som muligt. Det har altid været vigtigt for mig at tage stilling for menneskelig værdighed på alle stadier af livet. At sikre i morgen er noget, vi alle fortjener," siger han ifølge The Mirror.

Ironisk nok erklærede Elton i sit hit, 'Your Song': "Jeg har ikke mange penge, men mand, hvis jeg havde..."

I dag må han siges at have rigeligt til at nyde en tilværelse uden turné-livet.

Billetterne til hans igangværende turné sælges nemlig for op til flere tusinde kroner, og når den sidste koncert er blevet afholdt, vil han eftersigende have tjent svimlende syv milliarder kroner - på denne turné alene.

'Rocket Man'-sangeren lægger også turen forbi Danmark for at sige ordentligt farvel. Det sker d. 5. juli Royal Arena i København.