"Din kæmpe idiot!": Chauffør går på facebook og lufter sin frustration

Virale historier

02/6/23 | 07:23

Foto: Heath Dinsdale / Shutterstock.com
Foto: Heath Dinsdale / Shutterstock.com

Skrevet af Emil B.

En rasende chauffør er gået til de sociale medier for at stille spørgsmålstegn ved, om hun tog fejl i at konfrontere en anden bilist på grund af hans tvivlsomme parkering.

Mumsnet

Da chaufføren tog til Mumsnet, forklarede han, hvordan hun kun akkurat kunne nå det til tiden – og den eneste ledige parkeringsplads lå ved siden af ​​en stor firhjulstrækker.

Hun hævdede, at køretøjet var parkeret direkte på linjen til højre for deres plads, hvor kvinden trak ind i midten af ​​pladsen ved siden af ​​som normalt.

Parret, der ejede 4x4'eren, råbte derefter til kvinden og spurgte, om ikke hun ville flytte sin bil, og manden sagde, at hans kone ikke ville være i stand til at stige ind i bilen på grund af det andet køretøj.

Chaufføren fortsatte med skrive, og hun fortæller, at: "Andre shoppere stirrede på mig, jeg følte mig vildt intimideret. Forsøgte roligt at sige nej, for jeg skal nå en aftale. Jeg foreslog, at de flyttede deres bil og gå ud af den via passagersiden, hvis de ikke kunne komme ind i førersiden.

Og hun fortsatte: "Jeg skyndte mig til tandlægen, var nødt til at stoppe for at binde [min] snørebånd, og han fortsatte med at råbe af mig. Han var meget højlydt og insisterende på, at jeg skulle komme tilbage og flytte min bil."

Men manden var ikke færdig. Han begyndte at tage oplevelser af hende og hendes bil og fortalte, hvad parret ville gøre med de utrolige kedelige optagelser af, hvordan hun forlod parkeringspladsen.

Hun anerkendte til ham, at hendes kommentar om deres parkering var uhøflig, og tilføjede, at hun roligt forsøgte at holde op for sig selv som svar på mandens vrede konfrontation.

Mange støttere i kommentarsporet

Under hendes opslag var mange enige i det. Mange i indlæggets kommentarer støttede kvinden og sagde, at det var parrets skyld, at de parkerede så dårligt i første omgang.

Et svar var rettet i mod parrets valg af køretøj: "Ignorer dem. Berettigede idioter med en stor bil og en følelse af ret til at gøre, hvad der passer dem.”