Finder nabos bil på sin parkeringsplads: Du gætter aldrig hvad der så sker

Udland

29/5/23 | 06:57

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Manden kom hjem midt om natten og finder naboens bil på sin parkeringsplads.

Hvis du er så heldig at leje eller eje en ejendom med en reserveret parkeringsplads, vil du vide, hvor værdifuld den er.

Det skriver Mirror

Parkering kan give nogle alvorlige diskussioner mellem naboer, og det kan ofte ødelægge det gode naboskab mellem jer, hvis I ikke håndterer en situation på en fornuftig måde.

En mand blev forvirret, da han kom tilbage til parkeringspladsen en nat omkring midnat og så nogen parkere på hans plads - og han stod tilbage med et dilemma.

Finder bil på hans parkeringsplads

Han måtte enten tage fat på problemet direkte eller parkere et andet sted og potentielt få en parkeringsbøde i processen.

Efter nogle overvejelser besluttede han, at han ville tale med receptionen - men manden der holdt på hans parkeringsplads tog det ikke så godt imod det.

I et opslag på det sociale medie Reddit spørger manden om han gjorde noget forkert.

"På det tidspunkt var jeg overbevist om, at denne fyr var 1000 % en røv, men jo mere jeg tænker over det, spekulerer jeg på, om jeg delvist tager fejl", skrev han i sit opslag og fortsatte:

"Vores lejlighedsbygning har seks etager til parkering. Jeg har en anvist plads på første sal, som gør det meget nemt at komme ind/ud af garagen. Jeg kommer tilbage en nat omkring midnat og ser nogen parkeret på min plads. Jeg vil ikke parkere på en andens plads og flytte min bil næste dag, for så kan jeg ende med at blive bugseret for at være på det forkerte sted. Jeg går op i bygningens reception, som ringer personen op - det var tilsyneladende deres første dag eller to efter de flyttede ind, og de var ikke klar over, at der var tildelt parkeringspladser. Så vidt jeg ved, er alle pladser tildelt, så det virkede bizart. Jeg tror dog ikke, at nogen er tildelt sjette sal, da der kun er entreprenørkøretøjer af og til deroppe."

Det er dårlig karma

Manden talte derefter med den person, der havde parkeret sin bil på hans plads. Denne spurgte om han ikke "bare kunne flytte den i morgen", men det ville parkeringspladsejeren ikke godtage - for så havde han ikke et sted at holde.

"Det tager fem minutter eller deromkring at køre op i parkeringskælderen og yderligere fem at køre ned, plus det er bare lidt irriterende... Derudover var jeg ikke sikker på, om jeg overhovedet rent teknisk havde lov til at parkere på sjette sal. Så jeg afslog og bad ham komme og flytte sin bil. Han sagde, at han havde arbejde i morgen tidlig, og at det her var røv irriterende og bad mig igen om at lade det være for natten. Jeg stod fast," fortæller manden og fortsætter:

"Da han kom for at flytte sin bil, ventede jeg der, rakte han fuck til mig mig af og sagde noget i retning af 'dårlig karma-kammerat'. Skulle jeg bare have parkeret ovenpå og lade ham ordne det næste morgen?"

I kommentarerne sagde folk, at det var den anden persons fejl, så parkeringspladsejeren kunne ikke bebrejdes.

En skrev: "Det var ham, der generede folk, ikke dig. Hvorfor skulle du være nødt til at gå helt op til sjette sal på grund af hans fejl?"

Nogen rasede: "Mit svar ville 100 % have været noget i retning af 'enten kan du flytte den i aften, eller jeg får den bugseret'."

"Lad mig parkere på din plads, ellers er det dårlig karma? Svagt", skrev en anden Redditor.