Chokeret hotelgæst: Fandt skjult passage i "Narnia-garderobe"

Virale historier

27/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En hotelgæst troede ikke sine egne øjne, da hun fandt skjult passage bagerst i en garderobe i bedste 'Narniastil'. Nogle mener dog, at den er der på grund af en skræmmende grund.

"Er det vejen til Narnia?"

Diana Álvarez, der har delt klippet på TikTok , filmede rundt i lokalet og viste det bizare udseende klædeskab, der var placeret bagerst i rummet, tæt på et fritstående badekar. Da gæsten åbnede det store møbel, så alt normalt ud, men ved nærmere eftersyn kunne man tydeligt se, at bagsiden var delt i to halvdele.

Diana brugte derefter deres hotelnøglekort til at åbne panelet og afslørede en mystisk hemmelig passage – ikke helt ulig den, Lucy Pevensie går igennem for at finde landet Narnia.

Dog mente nogle, at det mindede mindre om The Chronicles of Narnia og mere en skrækindjagende gyserfilm.

Mens videoklippet fortsætter, ser man den besøgende finde endnu en hemmelig dør bag klædeskabet, som tilsyneladende førte til en mørk og uhyggelig tunnel.

Under klippet stod der: "Forestil dig at finde dette på dit hotelværelse. Uhyggeligt. Hvor bizart. Hvad kan det være for noget? Jeg har set nogle meget foruroligende kommentarer om ting som dette på hoteller."

De mange holdninger til det

Videoklippet gik hurtigt viralt og blev set af mere end 5,1 millioner mennesker og modtog tusindvis af kommentarer.

En bruger sagde ganske enkelt: "Narnia", og selvom historien af ​​C. S. Lewis har flere uhyggelige dele, syntes nogle mennesker, at dette var meget mere uhyggeligt end det snedækkede landskab, Lucy besøger i den historie.

En anden tilføjede: "Det ligner en scene fra en gyserfilm."

En tredje tilføjede: "Vær forsigtige gutter, I ved aldrig, hvad der kan ske. Vi lever i voldelige tider, og folk forsvinder for aldrig at vende tilbage. Må Gud beskytte os."

Mange skjulte korridorer på hoteller i Chile

Diana, der selv kommer fra Puebla i Mexico, nævnte ikke, hvilket hotel det var, men en person foreslog: "Det er i Chile. Det er en anti-jordskælvszone, hvis du er på en meget høj etage."

En anden hævdede: "Mange hoteller har skjulte korridorer bag murene, som kun de kender til. På moteller bruger de dem til at spionere, jeg ved, hver jeg taler om!"