Hoved fra en ko flød rundt i hotelpool: Hvor var resten af koen?

112

23/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Politiet står stadig på bar bund efter efterforskningen af en meget speciel hændelse i fredags. Dyreværnsmyndigheden er blevet informeret om begivenheden.

Hotelgæster på et gæstehus i den tyske kommune Märkische Heide opdagede pludselig et afhugget hoved fra en ko. Hovedet flød rundt i hotellets pool.

Politiet rykkede ud til hotellet, men kunne ikke finde ud af, hvad der var sket med koen. Ligeledes har de ikke kunne opspore, hvor resten af dyrekroppen befinder sig.

Den nøjagtige årsag til hændelsen forbliver fortsat ukendt. Det udtaler politiet, der fortsat undersøger sagen. Der er stadig en betydelig mængde usikkerhed omkring begivenhedernes baggrund og omstændighederne omkring den.

Den lokale veterinærklinik blev hurtigt underrettet om hændelsen og er blevet inddraget i efterforskningen for at få yderligere indsigt, der muligvis kunne bruges til at få klarlagt, hvad der er sket med koen.

Selvom det er blevet rapporteret, at der er fundet dele af dyrets krop, har politiet stadig ikke nogle oplysninger om, hvor resten af dyrekroppen befinder sig. På nuværende tidspunkt har de ikke modtaget nogen specifikke oplysninger eller spor om, hvor det manglende kropslige materiale kan befinde sig.

Eftersøgningen og undersøgelserne er stadig i gang for at opklare denne del af sagen og identificere eventuelle spor, der kan føre til opklaringen af ​​hændelsen.