31-årig vågnede med en mystisk hævelse ved øjet: Så opdagede hun den klamme årsag

Virale historier

02/08/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

En 31-årig amerikansk kvinde oplevede sit livs mareridt, da hun vågnede med smerter og hævelser i ansigtet. Da hun kiggede ned i sin hånd, vidste hun med det samme, hvad der var sket.

Når man går i seng om aftenen og døser stille hen, så skal man helst føle sig helt tryg og afslappet.

Nattesøvnen er for de fleste mennesker en rolig affære, hvor man endelig får en pause fra hverdagens hektiske tempo og utallige pligter. Det er bare skønt at sove.

Sådan plejede den 31-årige amerikanske sangerinde Meghan Linsey også at have det. Men da hun vågnede om morgenen 12. februar, blev hun chokeret over, hvad der var foregået i løbet af natten. Hun beskriver sin ubehagelige oplevelse i et opslag på Facebook:

"Jeg vågnede med en brændende følelse i mit ansigt. Jeg kiggede i min højre hånd og så en død edderkop. På en eller anden måde havde edderkoppen bidt mig i søvne, og jeg havde slået den ihjel. Et scenarie der bogstavelig talt er på toppen af min mareridtsliste," skriver Meghan Linsey.

I løbet af natten havde edderkoppen altså kravlet rundt på hendes ansigt, og som reaktion på den kildrende fornemmelse, havde hun rørt sig på kinden i søvne, hvilket havde dræbt den giftige krabet - men den nåede altså at bide hende inden sin død.

Smerten fra edderkoppens bid var uudholdeligt, så Meghan Linsey tog det døde dyr med i en pose og tog på skadestuen. 

De næste ni dage var et sandt smertehelvede for den 31-årige kvinde, der både oplevede smerter i nerverne i ansigtet, udslæt over hele kroppen og muskelspasmer. 

Edderkoppen, der havde bidt hende, var nemlig en såkaldt 'brun eneboer', der sammen med den sorte enke, er blandt de giftigste typer af edderkopper i USA. 

Men selvom edderkoppens bid er giftigt, så skal man ikke være bange. Giften er forholdsvis mild og kræver kun en mindre behandling med antibiotika.