Snobbet kæledyr: Ville ikke spise sin mad før ejeren anrettede maden helt perfekt

Underholdning

10/3/23 | 20:32

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Der er nok mange hundeejere, der er enige om, at deres kæledyr er lidt for forkælede. Så hvad mon de synes om denne hund, der kun vil spise sin mad, hvis det bliver tilberedt præcis som ejermandens mad.

I videoen nedenfor, der er slået op på internetforummet Reddit, viser det sig, at den forkælede hund ikke engang vil røre sin mad, før ejeren lader som at maden bliver tilberedt i mikrobølgeovnen og derefter anrettet på bedste maner.

Videoen er lagt på Reddit med en billedtekst, der viser den kontekst som videoen er lavet i forhold til. "Doggo spiser kun sin mad, hvis den er tilberedt som hans ejers måltid," står der i den medfølgende tekst.

Videoen starter med at vise en person, der hælder hundemad i en skål og placerer det foran hunden. Men 'Doggo' nægter at røre ved maden. Personen tager så skålen op, tager den hen til køkkenbordet og lader som om han hakker maden i stykker. Herefter lægges maden i mikrobølgeovn og maden bliver anrettet.

Hvad der så sker i videoen, kan du se nedenfor.

Videoen har på kort tid fået næsten 3.000 op-stemmer, og kommentarerne strømmer ind.

“Min (hund) ville kun spise sin mad, hvis jeg rører den op med en træske. Jeg kunne være gået på tur, og den ville ikke spise en bid, før jeg kom tilbage," skriver en Reddit-bruger, der bekræfter, at hunde sagtens kan være for fornemme til at de vil spise deres mad. En anden bruger skriver:

"Hunde er så sjove. Min hund kan have mad i sin skål i timevis og vil ikke spise en bid af det. Men så snart jeg begynder at spise min aftensmad, begynder han også at spise.”

Har du en hund, der kun vil spise, hvis du gør noget særligt ud af det?