Linie 3 klar til ny turné - men de bliver kun to

Underholdning

27/02/2023

Foto: Prebsimax, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons
Foto: Prebsimax, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

Skrevet af J. Bøgen

Den tredje har simpelthen for travlt til at være med.

Der er nok mange danskere, der vil klappe i hænderne ved udsigten til et nyt show med den folkekære trio, Linie 3 - så hvis du er en af dem, kan du godt begynde at varme håndfladerne!

I hvert fald varme dem to tredjedele ...

For Linie 3 er ganske rigtigt på vej med et nyt show, men den ikoniske trio vil være forvandlet til en duo.

Det bliver nemlig uden Preben Kristensen på scenen, når Anders Bircow og Thomas Eje vil rejse Danmark tyndt med det nye show, der, ganske passende, kommer til at hedde "Her er de to andre".

Det fortæller Thomas Eje til Jyllands-Posten.

Preben har for travlt

Årsagen til, at Preben Kristensen ikke gør sine to venner selskab på turnéen er, at han simpelthen har for travlt med at lave teater, og derfor drager de to andre afsted på egen hånd.

Ifølge Thomas Eje kan publikum se frem til en slags teaterkoncert, hvor publikum også vil blive underholdt med anekdoter og fra de stjernernes mange år i showbusiness, ligesom der også vil blive fundet materiale frem fra bagkataloget.

"Linie 3 er så alsidig, at det for mig at se er tidløst. Derfor kan vi sagtens optræde med meget af materialet stadigvæk," siger Thomas Eje videre i interviewet med Jyllands-Posten.

Modtog ærespris

Linie 3 har eksisteret siden 1979, hvor de debuterede på Jacobs Bar BQ i Aarhus. Siden er det blevet til flere shows, blandt andet “Hvor er de to andre” fra 1993 og “Rundrejsen” fra 2001.

I 2004 optrådte trioen med sit 25-års jubilæumsshow, og 15 år senere, i 2019, modtog Linie 3 en ærespris ved TV 2 Charlies show “Året der gak” for sit bidrag til dansk underholdning og humor.

Det vides ikke, hvornår "Her er de to andre" får premiere.