Kvinde forelsker sig i sin stedfar: Du gætter aldrig, hvordan det ender

Underholdning

21/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Maria K.

Det er så smukt, når nogen forelsker sig. Følelsen af hele tiden at være glad og den lyse fremtid, der venter. Men i forholdet her er der et problem; det er en pige, der forelsker sig i sin mors mand.

Husker du følelsen af at være forelsket? Nogle beskriver det som sommerfugle i maven, andre som at være på en lyserød sky, men hvordan beskriver man det, hvis det er en forelskelse, som formentlig ikke vil falde i god jord hos alle? 

Men det er, hvad en anonym kvinde har oplevet, og sin historie deler hun gennem en kendis på den populære videoplatform TikTok. Her deler Ester Taniaj, der har 2,3 millioner følgere, ud af de historier, som hun har fået tilsendt fra sine følgere. En af dem er den anonyme kvinde, der har forelsket sig i sin stedfar. 

Skilt og gift igen 

Kvinden er 14 år, da hendes forældre bliver skilt. herefter tager hun på kostskole, og i mellemtiden finder hendes mor en ny mand, som hun gifter sig. Og så starter balladen. For da hun som 18-årig vender hjem fra kostskole vender hun hjem til en hverdag, hvor moren på grund af sit arbejde aldrig er hjemme, og hendes nye stedfar arbejder hjemmefra. 

De to begynder at bruge mere og mere tid sammen, blandt andet med ture ud at spise og i biografen. Her havde de blandt andet en samtale, hvor hendes 47-årige stedfar fortalte hende, hvor kontrollerende moren var, og hvordan han overvejede at forlade hende. 

Forsøgte at flygte fra følelserne 

Og den anonyme kvinde indså, at hun var ved at få følelser for sin stedfar. Det tog hun konsekvensen af, og rejste derfor til udlandet for at få det hele på afstand. Men de to holdt kontakten. Og da hun efterfølgende fik at vide, at stedfaren og hendes mor skulle skilles fordi moren havde haft en affære, blev hun igen nødt til at overveje, hvad hun skulle gøre. 

Men det fik hun hjælp til - for til sin 20 års fødselsdag, som hun fejrede med sin mor, fattede moren mistænkte, og den unge kvinde endte med at indrømme, at der var følelser mellem de to. Moren løb grædende væk, og kvinden opsøgte sin tidligere svigerfar. 

Lever de lykkeligt til deres dages ende? 

Herfra gik tingene stærkt. De fik indrømmet deres følelser for hinanden og indledt et forhold. Moren endte med at acceptere forholdet og endda engageret deltage i planlægningen af deres bryllup.

Men moren ved ikke, at de to forelskede mennesker er blevet gift, uden at nogen ved det - og kvinden ved ikke, hvordan hun skal fortælle det til sin mor, der stadig forsøger at finde den rette kjole til sin datter, der skal giftes med hendes eksmand.