Sådan tjener kæmpekvinden penge på sin højde

Underholdning

24/02/2023

Screenshot: Facebook @FourNine
Screenshot: Facebook @FourNine

Skrevet af Emil B.

Godt, hun kan bruge sin højde til at tjene en ekstra skilling!

Alt ser småt ud, når hun står ved siden af

Marie Temara hedder hun, og lige nu har hun delt en video, hvor hun viser hendes helt særlige egenskaber. Hun samler en dåsesodavand op, og en lille boks med airpods. I hendes hænder ser de virkelige, virkelig små ud.

"24,13 centimeter," fortæller hun og fortæller, at det er verdensrekorden for hænder.

At stå ved siden af køleskab er yndet ønske

Derefter præsenterer hun sig selv: hun er 27 år gammel og bor i USA. Hendes arbejde er som indholdsskaber, og hun har bygget hele sin platform udelukkende på, at hun er høj.

Hun fortæller så, hvilke objekter folk oftes vil have, at hun skal stå ved siden af. Det er som regel køleskabe, dørkarme, køkkenborde, brusehoveder og biler.

Sådan er det at leve med ekstrem højde

Derefter lister hun op, hvilke udfordringer hun ellers har i sin dagligdag. Hendes fødder hænger altid ud over sengen, hun kan se over sin bruser, ingen skostørrelse passer hende, hun passer ikke ind i sin bil.

Hun viser så sin familie, og tro det eller ej, men alle familiemedlemmer er faktisk højere end hende. Derfor kvalificerer de sig også til at være den højeste familie på SoMe, ifølge dem selv.

Den mørke side af enorm højde

Men hun fortæller så også, at hendes højde ofte har foresaget problemer for hende. Ofte kigger fyre ikke romantisk på hende, fordi hun er langt højere, end de er.

Og hun har også ofte følt sig som en kæmpe, når hun gik ned ad gangen på sin skole på grund af sin voldsomme højde.

Men nu fortæller hun dog, at når hun dater betyder højde ikke noget for hende. I stedet er personligheden langt vigtigere for hende, og kan derfor sagtens finde på at date lavere fyre.