Kvinde får møgfald på nettet: Dropper date af absurd årsag

Underholdning

16/3/23 | 09:21

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde delte på TikTok, hvordan hun endte med at gå fra sin date af en helt absurd årsag.

Daten går i vasken

En kvinde har fået et møgfald for at smutte fra en date, fordi han ikke ville betale 21 kr. for at få ost i sin burger. Dafna Diamant, fortalte, hvordan hun tog på date med en mand, hun havde mødt på en dating-app - men endte med at gå fra ham på restauranten, fordi hun ikke var enig i hans holdning til priserne på restauranten.

Hun forklarede, at hun selv bestilte en italiensk ret, mens han valgte en burger - og da tjeneren spurgte, om han ville have ekstra ost i, afslog han høfligt da han hørte prisen. Hun lavede en video på TikTok hvor hun forklarede: "Jeg er lige kommet tilbage fra en Hinge-date, hvor vi skulle spise middag sammen. Vi sidder i restauranten, han virker sød, han er pæn, alt går godt."

"Tjeneren kommer over til bordet, for at tage imod vores bestilling. Jeg bestilte min mad, han bestilte en burger. "Vil du have ost i din burger?" spurgte tjeneren, og han svarede "Koster det ekstra?" Hun fortæller at det vil koste 21 kr., hvortil han høfligt afslår.

Da tjeneren gik, begyndte han at klage over at "alt koster ekstra i dag".

Hun besluttede, at hun havde hørt nok. "Da jeg var mæt, rejste jeg mig op og undskyldte mig til toilettet. Jeg tog min pung, betalte og gik."

"Jeg skrev til ham: 'Jeg har betalt for maden. Du skulle have bestilt ost i din burger', og så blokerede jeg ham." fortæller hun.

Delte meninger

Brugerne skriver:

"Retfærdighed for ostemanden."

"Manden prøvede jo bare at starte en samtale..."

"Er det derfor, jeg er single? For jeg betaler heller ikke 21 kr. for ost."

Endnu en bruger tilføjer: "Folk er for hurtige til at dømme andre. Du gav ham ikke engang en chance baseret på et stykke ost."